MOURINHO SPREMA SPEKTAKULARAN TRANSFER: / United odustao od Griezmanna, ali kreće u lov na sjajnog Argentinca

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Talijanski dnevnici ističu kako bi veliku ulogu u transferu mogao imati Paul Pogba koji je lani prešao iz Juventusa u Manchester United.

27.12.2017.
9:03
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Nakon teško izborenog remija protiv Burnleyja (2-2) u 20. kolu Premier lige menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho požalio se da 300 milijuna funti koliko je potrošio na pojačanja otkad je došao nije dovoljno za naslov prvaka. Najavio je time neizravno da će Manchester United ponovno biti vrlo aktivan na tržištu, a kako sada stvari stoje, čini se da će mu glavna meta predstojeće ljeto biti Paulo Dybala.

Image
MOURINHO SE POJADAO: /

'Golovi koje primamo su čisto s*anje, a 300 milijuna funti nije dovoljno za osvajanje naslova'

Ispao iz prvog sastava

Dva najveća talijanska sportska dnevnika, Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport, u srijedu su izašla s pričom o mogućem transferu 24-godišnjeg argentinskog napadača na Old Trafford. Corriere dello Sport navodi da Mourinho silno želi Dybalu i da je već poslao ponudu od 68 milijuna eura. Također, spomenuti dnevnik dodaje i da je Argentinac nezadovoljan jer je u posljednje vrijeme pao u drugi plan kod trenera Massimiliana Allegrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dybala je fantastično krenuo u aktualčnu sezonu, u prvih je šest kola Serije A postigao čak deset pogodaka. No, karta ga je nakon toga stala, zabio je još samo dva gola i Allegri ga je počeo stavljati na klupu. U posljednja je tri kola tako odigrao ukupno manje od pola sata: protiv Intera i Bologne je ulazio s klupe, dok protiv Rome uopće nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer tek na ljeto

Talijanski dnevnici ističu kako bi veliku ulogu u transferu Dybale mogao imati Paul Pogba koji je lani prešao iz Juventusa u Manchester United uz odštetu od 105 milijuna eura. Sada navodno pokušava nagovoriti bivšeg suigrača da slijedi njegov put. Pritom Juventusu ne pada na pamet prodati svoju zvijezdu u siječnju, ali na ljeto bi mogao razmisliti o transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okretanje Dybali vjerojatno znači da je United odustao od lova na Antoinea Griezmanna. Francuski je napadač u ljeto odlučio ostati u Atletico Madridu, a u međuvremenu se u igru uključila Barcelona koja se sada čini kao puno ozbiljnija opcija za 26-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo