Mourinho nije izdržao i podlo napao Guardiolu!

Trener Reala Jose Mourinho jednostavno ne može, a da svojom izjavom ne okrzne Barcelonu. Tako je bilo i nakon utakmice protiv Bayerna.

18.4.2012.
15:25
VOYO logo

"Guardiola je inteligentan momak i jako dobro zna kako je Barcelona pobjeđivala posljednjih godina. On sve jako dobro zna i svjestan je toga", rekao je Portugalac, kojemu se nije sviđao ni sudac na utakmici protiv Bayerna, točnije situacija u kojoj Howard Webb nije sudio zaleđe kod prvog gola Bayerna.

U svakom slučaju, nogometaši Reala sljedeći će tjedan na svome stadionu Santiago Bernabeu pokušati nadoknaditi 2:1 poraz na Alianz Areni. Priča je bila slična i prije točno deset godina, a za Real je tada završila sretno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xTIlgV8R8OIi8DCV
szólj hozzá: Bayern 2-1 Real Madrid

Kraljevski klub je u sezoni 2001/02 je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka izgubio na Olimpijskom stadionu u Münchenu s 2:1. Effenberg i Pizzaro su bili strijelci za Bayern, a Geremi za Real. U uzvratu je momčad Vicentea del Bosquea slavila s 2:0 pogocima Helguere i Gutija i prošla u polufinale u kojem je izbacila Barcelonu, da bi nakon toga u finalu bila bolja od Bayer Leverkusena i osvojila svoj deveti i zasad posljednji europski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je pet puta u povijesti Real izgubio prvu utakmicu Kupa/Lige prvaka u gostima s 2:1. Triput je nadoknadio zaostatak u Madridu: u sezoni 65/66 protiv Feyenoorda (5:0), u sezoni 72/73 protiv rumunjskog Argesa (3:1) te sedam godina kasnije protiv Porta (1:0). U dva navrata Madriđani nisu bili uspješni: u sezoni 72/73 protiv Ajaxa (poraz 1:0 na Bernabeuu), te u sezoni 07/08 protiv Rome (poraz 2:1 na Bernabeuu).

Kako će završiti sedmi Realov lov na isti zaostatak, saznat ćemo sljedeću srijedu navečer...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo