Mourinho oduševljen sobom: 'Ja sam ga doveo, ja ga stavio u igru...'

Nakon utakmice 11. kola španjolskog nogometnog prvenstva u kojoj je Real Madrid slavio 2:1 na gostovanju kod Levantea trener Kraljevskog kluba Jose Mourinho bio je 'u formi'...

12.11.2012.
10:59
VOYO logo

Pobjednički gol Reala protiv Levantea zabio je 20-godišnji Alvaro Morata u 84. minuti, i to samo minutu nakon ulaska u igru, a njegov je gol prema portugalskom strategu bio najbolji odgovor kritikama na njegov račun da ne daje priliku mladim igračima.

"Ja sam ga doveo u prvu momčad. Ja sam ga promovirao u prvu momčad tijekom tri uzastopne predsezone. Ja sam bio taj koji je inzistirao da mu ponudimo ugovor za prvu momčad i spriječimo ga da ode", bio je pun samohvale Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo Benzemu i Higuaina i svi biste me nazvali luđakom da sam stavljao Moratu ispred njih. Ljudi vole puno pričati, ali mi radimo svoj posao ovdje. Ne znam da li je to oportunistički, ali ja sam taj koji je Moratu stavio u igru. Ja nisam taj koji je pustio Matu i Negreda da odu (obojica su igrala za Realovu B momčad, op.a.). Ja sam pustio Pedra Leona da ode, ali to je sve".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morati je zgoditak bio prvijenac u trećem ovosezonskom nastupu u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike