VIDEO: / Majstor zna kako izbjeći tragediju koja je unesrećila Hrvatsku

Jose Mourinho danas ima puno razloga za zadovoljstvo.

9.4.2014.
9:07
VOYO logo

Portugalski stručnjak uvjeren je kako je njegova momčad na kraju zaslužila prolaz. Mourinho smatra da je PSG kažnjen zbog pokušaja branjenja prednosti.

"Isprobali smo brojne formacije na treningu i igrači su znali što trebaju činiti u svakoj situaciji. Na kraju je momčad koja se uporno branila kažnjena. Momčad koja je igrala s više srca zaslužila je prolaz".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho tvrdi kako nakon pogotka senegalskog napadača u zadnjim minutama nije slavio s igračima već im je pojedinačno davao upute. Podsjetila je ta situacija i na najveću sportsku tragediju hrvatskog nogometa, kada je Slaven Bilić kao izbornik na EURU 2008. godine slavio s igračima i izgubio četvrtfinale protiv Turske u doslovno zadnjim sekundama. Iskusni Portugalac nije napravio tu grešku.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam išao kod korner zastavice slaviti s igračima nego im reći kako trebaju igrati u završnici. Igralo se još tri minute plus sudačka nadoknada, a mi smo tada igrali preriskantno. Tražio sam od Dembe Ba da igra ispred braniča, a od Fernanda Torresa da zatvori Maxwella.

//www.youtube.com/embed/1lU1YkVWKxk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo od početka drugog poluvremena igrali dobro i zaslužili pogodak, upravo suprotno onome kako je PSG stajao na terenu. Imali smo loptu u svojem posjedu, ali smo jako teško probijali njihovu obranu. Isprobavali smo to s tri različita sustava ovaj tjedan na treningu i funkcioniralo je, svi su znali što im je činiti", dodao je Mourinho.

//www.youtube.com/embed/SbCLA98O3Ms

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo