MOURINHO LUPIO ŠAKOM O STOL: / Oko Perišića želi graditi taktiku za cijelu sezonu, inzistira da se posao odmah završi

Image
Foto: AFP

Manchester United i Inter u pregovorima su koji bi trebali rezultirati prelaskom Ivana Perišića sa San Sira na Old Trafford.

17.6.2017.
18:05
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac spreman je napustiti talijanski klub koji pak treba unosnu prodaju kojom bi doveo u red knjigu financija i dokazao da posluje po pravilima financijskog fair-playa.

Izvori gotovo svakodnevno navode drugačije brojke, pa tako sada The Sun piše da u Interu ne žele razmišljati o prodaji ako za Perišića ne dobiju bankovna jamstva u visini od 50 milijuna eura, dok je Unitedova ponuda zasad ona od deset milijuna manje. 'Unatoč tome što je Mourinho jasno kazao da će Perišić biti ključan sastojak taktike za sezonu 2017/18', navodi se u tekstu u čijem nastavku piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Izgubio je šef momčadi s Old Trafforda strpljenje i od klupskih šefova traži da transfer riješe kako bi Perišić mogao biti dio momčadi koja će na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu utakmicu ondje United igra protiv Los Angeles Galaxyja 15. srpnja, potom dva dana kasnije sa Real Salt Lakeom, 20. istog mjeseca protiv gradskog rivala Cityja, prije no što 23. zaigraju Mourinhovi igrači protiv Real Madrida, a tri dana nakon toga i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo