MOURINHO LIKUJE: / 'Ovdje je došao igrati, pobjeđivati, uživati... Ne na odmor'

Image
Foto: AFP
21.8.2015.
21:15
AFP
VOYO logo

Pedro je u prvoj momčadi Barcelone igrao od 2008. do 20015. godine, te je ubilježio 204 nastupa uz 58 pogodaka, odlučio se za napuštanje voljenog kluba, kluba u kojem je počeo svoju karijeru i s kojim je osvojio 20 trofeja (pet prvenstava Španjolske, tri Kupa Kralja, četiri španjolska Superkupa, tri Lige prvaka, tri europska Superkupa i dva puta je bio prvak svijeta s Barcom).

Image
NEVJEROJATAN OBRAT: /

Jose Mourinho odnio veliku pobjedu nad Louisom Van Gaalom

Image
NEVJEROJATAN OBRAT: /

Jose Mourinho odnio veliku pobjedu nad Louisom Van Gaalom

Image
Foto: AFP

Međutim, prošle sezone Pedro je uglavnom ulazio sa klupe. Jednostavno, ovaj sjajni ofenzivni igrač koji može igrati i na krilu i kao povučenija špica nije se mogao izboriti za prvi sastav uz fantastični trojac MSN (Messi, Suarez, Neymar).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho hvali Španjolca

Stoga je odlučio otići. Prvo su ga povezivali s Manchester Unitedom, Louis Van Gaal htio ga je vidjeti na Old Traffordu, ali Mourinho je u zadnji čas uletio i oteo slavnom nizozemskom stručnjaku kapitalca ispred nosa. Chelsea je ponudio više, Pedro je prihvatio i ostalo će, nada se Mourinho, biti povijest.

"On je igrač s puno iskustva i s nečim što cijenim jako puno, a to je želja da napusti velikana, želja da napusti jedan od najboljih klubova svijeta.", kazao je Mourinho, te je istaknuo da je Pedro u Barci imao sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

"Jako je volio klub, ali je otišao jer je htio napraviti nešto više u karijeri. To je očito stvar ambicije".

Dobar posao za Chelsea ovog tjedna

Na Stamford Bridge je stigao i Baba Rahman iz Augsburga pa Mourinho može biti zadovoljan transferima ovoga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovog tjedna smo dobili mladog lijevog beka s velikim potencijalom i jednog od najboljih ofenzivaca na svijetu. Pedro želi igrati svaku utakmicu. Osvojio je sve igrajući s Messijem, Iniestom i ostalim zvijezdama, ali jednostavno on želi više i sretan sam što ima takav stav. Ovdje je došao igrati, pobjeđivati, uživati... Ne na odmor", jasan je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo