ŠOU SMALLINGA: /

'Nismo željeli biti klaunovi i sudjelovati u Cityjevoj proslavi naslova prvaka'

Image
Foto: AFP

Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, pokvario je vikend navijačima 'građana'

7.4.2018.
22:24
AFP
VOYO logo

Rijetko viđenim preokretom u drugom poluvremenu nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su u velikom gradskom derbiju na stadionu Etihad Manchester City sa 3-2 (0-2) i tako odgodili već pripremljeno šampionsko slavlje momčadi Pepa Guardiole, koja je pobjedom mogla potvrditi osvajanje petog naslova prvaka Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UNITED RIJETKO VIĐENIM PREOKRETOM NOKAUTIRAO CITY: Mourinho upropastio Guardioli već pripremljeno šampionsko slavlje

Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, pokvario je vikend navijačima građana koji su se u velikom broju sjatili na moderno i velebno zdanje Etihada, misleći kako će njihovi ljubimci potvrditi naslov prvaka. Međutim, Crveni vragovi imali su drugačije planove...

'Mi nismo došli ovdje uništiti nečije slavlje'

"Mi nismo došli ovdje uništiti nečije slavlje, ne razmišljamo o tome. Samo želimo napredovati kako bi sljedeće sezone dostigli City. Naš je cilj završiti na drugom mjestu, a ovom prilikom čestitam Cityju na novom naslovu. Nema dvojbe, osvojit će titulu i to zasluženo. Nikome ove sezone nisu dali nekakve šanse, oni jednostavno nisu prestali pobjeđivati. Paul Pogba? Ako su izjave njegovog agenta točne i Pogba želi otići u neki drugi klub, cijena mu je upravo bitno porasla" kazao je Jose Mourinho nakon utakmice, prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od junaka velike pobjede Uniteda bio je i strijelac pobjedonosnog pogotka Chris Smalling...

"Nismo bili dobri u prvom dijelu, pa smo željeli u nastavku igrati s više ponosa i to smo uspjeli. Prvo poluvrijeme smo bili užasni, nismo igrali svoju igru" poručio je Smalling, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trener nam nije niti trebao puno toga reći u svlačionici'

"Trener nam nije niti trebao puno toga reći u svlačionici, svi smo bili svjesni katastrofalne predstave u prvom dijelu. Poručio nam je samo da ne stojimo kao klaunovi i gledamo kako oni osvajaju naslov. Man. City cijele sezone igra sjajno, ali smo bili pravi i dobili ovako važnu utakmicu."

Josep Guardiola žarko je želio proslaviti naslov pred svojim navijačima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta, ovo je ispao savršen dan za Man. United. I to je nogomet. No, idemo dalje", kratak je bio Guardiola.


Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo