DINAMO DAJE GAS / Sprema se eksplozija; Sin bivšeg Vatrenog Moreno Živković ponovno na Maksimiru: Našli i desnog beka Jusufa Gazibegovića za 2 milijuna eura? Fran Brodić vraćen s posudbe iz Varaždina

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo se pojačava, Sergej Jakirović imat će puno posla to uklopiti, a ono najbolje i najjače tek se očekuje

4.1.2024.
15:27
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Jusuf Gazibegović najveća je Dinamova želja u ovom prijelaznom roku na poziciji desnog beka.

Image
POČETAK NOVE ERE NA MAKSIMIRU /

Nakon što je Dinamo iznenadio odlukom, Boysi pokrenuli akciju: 'Pokazali smo svima da se može i ne mislimo stati...'

Image
POČETAK NOVE ERE NA MAKSIMIRU /

Nakon što je Dinamo iznenadio odlukom, Boysi pokrenuli akciju: 'Pokazali smo svima da se može i ne mislimo stati...'

Sve bi uskoro moglo biti gotovo, navode Sportske novosti, a transfer bi trebao biti vrijedan oko dva milijuna eura. Segej Jakirović upoznat je s mogućnostima Gazibegovića i targetiran je Jusuf kao pojačanje za poziciju desnog beka. Japanac Takuya Ogiwara, koji je oduševio čelnike Dinama u pola sata nastupa protiv Man Cityja u prijateljskoj utakmici nedavno, novi je lijevi bočni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je pojačao dvije pozicije koje su bile malo alarmantne, ali tek slijedi ono pravo. Naime, priprema se prava eksplozija u Maksimiru... Hoxha iz Slaven Belupa i Brekalo iz Fiorentine također su želja kluba, ali pričekajmo da vidimo što će se po tom pitanju dogoditi...

Inače, Gazibegović je produkt škole RB Salzburga, ali za taj klub nikad nije zaigrao te je od 2020 u Grazu. Ove sezone skupio je 26 nastupa u svim natjecanjima i u njima zabilježio jedan gol te tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura, no navodno ima klauzulu u ugovoru po kojoj može otići za upola manji iznos. Za BiH je Gazibegović debitirao 2021. i otad skupio 14 nastupa.

Nisu to jedine novosti iz maksimirske šume. Nakon uspješne šestomjesečne epizode na posudbi u Lokomotivi, Moreno Živković vraća se u Dinamo, također javljaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu kluba s Kajzerice 19-godišnji stoper skupio je 11 nastupa tijekom jesenskog dijela prvenstva, a iako je trebao ostati na posudbi do kraja tekuće sezone, u Maksimir će se vratiti ranije, zbog čega će Modri isplatiti Lokomotivi 100 tisuća eura. Dobar je to posao za oba kluba.

Sin bivšeg Vatrenog Borisa Živkovića na prvom treningu u Dinamu pojavit će se već danas, a 8. siječnja otputovat će s prvom momčadi na zimske pripreme u Rovinj. Mladi stoper postat će tako novo Dinamovo pojačanje za nastavak sezone, nakon što je u klub stigao spomenuti Takuya Ogiwara, a s posudbe iz Varaždina je povučen i Fran Brodić. Nema sumnje, sedam bodova zaostatka za Hajdukom, doduše uz dvije utakmice manje, ali treba to još odigrati, alarmirali su ljude u Dinamu, odgovorne za dolaske i transfere i zagrebački plavi dodali su gas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod rukometaša na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo