IMA MILIJUN LAJKOVA / Modrićeva objava na Instagramu gori! Luki se javila gomila poznatih igrača i celebova, ali komentar legende Vatrenih ipak najjači

Image
Foto: Profimedia

Najsimpatičniji komentar ostavio je legendarni srebrni Vatreni, a danas pričuvni vratar Hajduka, i veliki Lukin prijatelj, Danijel Subašić

29.5.2022.
16:35
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski vezni nogometaš Luka Modrić, koji je u subotu navečer peti put osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, rekao je da su on i suigrači još uvijek pod dojmom pobjede od 1-0 nad Liverpoolom.

"Još uvijek pokušavamo shvatiti što se dogodilo, što smo napravili. Uistinu nema riječi da bi se to opisalo. Uvijek smo govorili da nema ničega većeg od Real Madrida, i to je potrebno uvijek ponavljati", rekao je 36-godišnji Modrić za televiziju Movistar u Parizu gdje se igralo finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid, osnovan prije 120 godina, osvojio je 14. naslov prvaka Europe. Iz svojih posljednjih osam finala svaki put je izišao kao pobjednik. "Kada vidite kako mi igrači osjećamo ovaj dres, kako volimo ovaj klub, onda je jasno od kuda toliko uspjeha i ovako dobrih rezultata", rekao je Modrić.

Image
NIJE TO ZASLUŽIO /

Pogledajte što je ugledni francuski L'Equipe napravio Modriću nakon osvajanja Lige prvaka

Image
NIJE TO ZASLUŽIO /

Pogledajte što je ugledni francuski L'Equipe napravio Modriću nakon osvajanja Lige prvaka

'Mi se ne predajemo'

Kapetan hrvatske reprezentacije igra za Real Madrid od 2012. godine te je osvojio Ligu prvaka 2014., 2016, 2017., 2018. i 2022. godine. "Pet Liga prvaka se činilo nestvarno, no eto, sada ih imamo. Nadam se da će doći još koja", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom poluvremenu nismo igrali dobro no u drugom dijelu nakon gola koji nam je bio poništen počeli smo igrati više, a također i vjerovati više. Na kraju smo pobijedili", rekao je Modrić o trijumfu nad Liverpoolom koji je ostao na šest naslova prvaka Europe.

"Mi se ne predajemo, imamo karakter i vjerujemo u pobjedu do kraja", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije na Instagramu

Nakon utakmice Modrić je na svom Instagramu objavio svoje slike s peharom Lige prvaka, koje su skupile više od milijun lajkova, a u komentarima su mu se javila gomila slavnih ličnosti iz svijeta sporta kao i hrpa nogometaša.

Ugledni ekspert za transfere Fabrizio Romano napisao mu je "Čestitam ti, fenomenu". Javio mu se i glumac Tarik Filipović s komentarom "doktor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maestro, kapa do poda! Jedan jedini! Neponovljiv! Unikat! I naš", ostavio mu je tu poruku HNS.

Vinicius Junior mu je komentirao da je najbolji, zatim mu je Casemiro ostavio emotikone vatrice, Pascal Chimbonda mu je napisao: "Bravo maestro, zaslužio si". Xabi Alonso mu je poručio da je legenda, kao i Camavinga te Jonathan Woodgate. A javio mu se i Aaron Lennon, Jermaine Jenas, zatim Luka Sučić, tenisač Ivan Dodig, Angel Di Maria i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, najsimpatičniji komentar ostavio je legendarni srebrni Vatreni, a danas pričuvni vratar Hajduka, i veliki Lukin prijatelj, Danijel Subašić. Suba je čestitao Modriću, a da pritom nije koristio niti jednu riječ. Ostavio mu je hrpu emotikona, uključujući srce, pehar, vatru, poljubac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo