NIJE TO ZASLUŽIO / Pogledajte što je ugledni francuski L'Equipe napravio Modriću nakon osvajanja Lige prvaka

Image
Foto: Profimedia

Francuzi su i inače poznati po rigoroznim kriterijima i veoma su škrti kada treba dati dobru ocjenu

29.5.2022.
14:37
Profimedia
VOYO logo

Ugledni francuski sportski dnevnik, L'Equipe, objavio je svoje ocjene za subotnje finale Lige prvaka, u kojem je Real Madrid pogotkom Viniciuisa Juniora došao do 14. titule u povijesti.

Francuzi su i inače poznati po rigoroznim kriterijima i veoma su škrti kada treba dati dobru ocjenu. Najgore su ocjene tako dodijeljene Luisu Diazu iz Liverpoola i Toniju Kroosu iz Real Madrida. Obojica su dobila mizernu "trojku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, podosta je iznenađujuće to što su Luki Modriću dali tek nijansu bolji tretman i dobio je razočaravajuću četvorku, iako je odigrao gotovo 90 minuta i započeo je akciju za pogodak.

Image

Drugi najgori prema SofaScoreu

Uz Modrića, "četvorke" su dobili još i Alisson te Thiago Alcantara. Najbolju ocjenu dobio je vratar Reala Thibaut Courtois, i to sasvim opravdano jer poskidao je gomili zicera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sada, Modrić nije dobio bog zna kakvu ocjenu niti od SofaScorea. Srećom nije "četvorka", ali dali su mu tek 6.9 i drugi je najgore ocjenjeni igrač u ekipi. Zanimljivo, SofaScore je Viniciusu, strijelcu jedinog gola, dala ocjenu 6.6, tako da se Modrić nema baš previše povoda žaliti.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo