Modrićeva noćna mora: Kaka dobio ovacije!

12.10.2012.
9:03
VOYO logo

U susretu igranom u švedskom Malmöu protiv Iraka, koji s klupe vodi legendarni bivši brazilski igrač Zico, Kaka se na popisu strijelaca priključio Oscaru (2), Neymaru, Lucasu i Hulku.

Na poluvremenu je Brazil vodio 2:0 golovima Chelseajevog veznjaka Oscara, a početkom nastavka je Kaka zabio treći gol na susretu. Stadion je u tom trenutku proključao, svi su se digli na noge i zapljeskali majstoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se sjajno i sretan sam što sam ponovo u reprezentaciji, što igram uz mlađe igrače", rekao je Kaka, kojem je to bio prvi nastup za Brazil od ispadanja od Nizozemske u četvrtfinalu SP-a u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadajmo se da će svoj dan u petak navečer imati i naš Luka Modrić, ako ne zbog dojma i rivalstva u Real Madridu, a ono zbog važnih bodova koji se nude Hrvatskoj upravo na putu do – Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je čast igrati s Kakom, on je pravi vođa. Nadam se da će i dalje biti na visokoj razini i da će biti s nama u reprezentaciji", rekao je o Kaki brazilski as Neymar.

"Lijepo je vratiti se u reprezentativno okruženje. Lijepo je bilo igrati s nekim novim dečkima. Mogu reći da Brazil ima veliku perspektivu jer su ovo sjajni nogometaši. Meni je osobno strašno drago što sam postigao pogodak. Iako je suparnik bio dosta slabiji od nas, ovu smo utakmicu shvatili ozbiljno. Pogotovo ja, jer u reprezentaciji je uvijek tako, posebno u ovakvom povratku kao što sam ga imao", zborio je nakon ogleda Kaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo