Modrić se naljutio: 'Ovo si više ne smijemo dopustiti!'

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić bio je vrlo kritičan prema svojoj, ali i igri svoje momčadi u 2:0 porazu kod Borussije Dortmund u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

9.4.2014.
10:07
VOYO logo

Real Madrid je u konačnici izborio ulazak u polufinale zahvaljujući 3:0 pobjedi u prvoj utakmici, ali to nakon utakmice nije bilo prvo na što se hrvatski vezni nogometaš osvrnuo.

"Uvijek pričamo da trebamo nešto izvući iz ovakvih utakmica i ovakvih poraza. No meni se čini da nikada ništa ne naučimo", rekao je za Canal Plus hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li sretni što ste prošli u polufinale? Naravno, ali nismo sretni načinom na koji smo to ostvarili. Pogotovo nismo zadovoljni prvim poluvremenom. Takva si poluvremena više ne smijemo dopustiti. No prošli smo, u polufinalu smo. To je ipak najbitnije.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto ste izgledali tako loše u prvih 45 minuta? Ne znam što se dogodilo. Moguće je da smo bili preopušteni jer smo imali 3:0 iz prve utakmice. Pomislili smo da bi ovo mogla biti šetnja. Ne znam. No iz ovog meča definitivno moramo nešto naučiti.

Tko će proći Barcelona ili Atletico? "Ne znam, vidjet ćemo. Najvažnije je da smo mi odradili svoj posao. Sad u miru možemo gledati što će drugi napraviti", rekao je za kraj Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid se kroz iglenu uš provukao u polufinale nogometne Lige prvaka protiv Borussije Dortmund s ukupnim rezultatom 3-2. Imao je Real na početku susreta golemu priliku povesti iz jedanaesterca, ali je udarac Angelu di Mariji obranjen i utakmica se razvila u neželjenom smjeru po madridski klub.

- Sve su utakmice teške u ovoj fazi. Sretni smo i imali smo sreće jer smo u polufinalu, a opet nismo toliko sretni jer smo puno patili. Patili smo posebno u prvom poluvremenu, kada smo ponovo otvorili ogled. U drugom smo poluvremenu bili bolji. Nogomet je takav, dijelili smo poklone, radili puno grešaka, nismo imali samopouzdanja i patili smo kao posljedica svega – rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je Ancelotti posebno i učinak vratara svoje momčadi.

- Casillas je imao fantastične obrane u važnim trenucima utakmice. Odigrao je jako, jako dobru utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo