KAPETAN OPISAO NAJEMOTIVNIJI DIO AUTOBIOGRAFIJE I NAJTEŽI TRENUTAK U KARIJERI: / 'To smo obilato naplatili'

Image
Foto: PIXSELL

Tijekom karijere osvojio 21 klupski trofej, te srebro u dresu hrvatske reprezentacije na posljednjem svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine

17.11.2019.
21:54
PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon što je predvodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju do pobjede protiv Slovačke (3-1) i plasmana na europsko prvenstvo 2020. godine, kapetan Vatrenih LukaModrić u zagrebačkom hotelu Esplanade predstavio je autobiografiju "Moja igra".

Image
POTRESNA PRIČA O MODRIĆU: /

Britanci detaljno i emotivno opisuju tragediju i uspon 'svemoćnog Luke'

Image
POTRESNA PRIČA O MODRIĆU: /

Britanci detaljno i emotivno opisuju tragediju i uspon 'svemoćnog Luke'

U knjizi otkriva o čemu je razmišljao u prijelomnim utakmicama, o svom odnosu s igračima i trenerima, o osjećaju koji ga stalno goni na teren, ali i najvažnijim osobnim trenucima, ljubavi, obitelji, gubicima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvarila mu se želja

"Želio sam napisati autobiografiju i želja mi se ostvarila. Nedostajalo mi je nešto da napišem knjigu, a to je bio uspjeh s reprezentacijom. Kada se 'dogodila Rusija', odlučio sam se na taj korak," kazao je Modrić osvrnuvši se na svoju fantastičnu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao i svaki dječak imao sam snove, ali sve ovo što sam ostvario nisam mogao niti sanjati. Ponosan sam i sretan na sve što sam ostvario".

Naglasio je kako je jedan od najemotivnijih trenutaka u njegovom životu bio doček u Zagrebu nakon osvajanja svjetskog srebra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rusija će zauvijek biti nešto posebno. Posebno pamtim naše zajedništvo, od prvog do zadnjeg trenutka, slike naših navijača i svečani doček u Zagrebu i ostalim gradovima. Sanjali smo kako ćemo jednom i mi imati doček kao i "Vatreni" 1998. i presretan sam što nam se to i ostvarilo", rekao je Modrić na predstavljanju autobiografije. Malo potom u razgovoru za Novu TV otkrio je kako je bilo raditi na knjizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča o djedu

"Bilo je vrlo emotivno raditi na knjizi. Znaš sve što si prošao u životu, ali kada sve staviš na papir i ponovno prođeš kroz sve, bude jako emotivno. Bilo je dosta teških dijelova u knjizi. Priča o djedu mi je bila najteža. On je bio vrlo važna osoba u mom djetinjstvu", rekao je Modrić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na najnesretniji trenutak u karijeri.

"Turska 2008. godine. Jedan od najtežih trenutaka karijere. Ali smo lani to obilato naplatili", poručio je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj životnoj ispovijesti Luka po prvi put otkriva brojne nepoznate detalje iz svog djetinjstva, opisuje nogometne početke, razotkriva pozadinu svih ključnih trenutaka u Dinamu, Tottenhamu i Real Madridu, te donosi svoj osobni pogled na vrhunac svoje karijere - dramatičan put do spektakularnog finala u Rusiji.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo