Luka priznao: 'Nazdravio sam si u avionu, malo me puklo'

Velik broj Hrvata u finalu Lige prvaka navijao za Real baš zbog Luke Modrića, a veznjak Reala imao je vikend iz snova. Ostvario je ono što sanjaju milijuni nogometaša...

25.5.2014.
22:21
VOYO logo

Zbog Luke su bili sretni i mnogi naši nogometaši, kolege koje su čestitale našem nogometašu preko društvenih mreža, a Luki i Realu je čestitao i njegov budući veliki suparnik - Alen Halilović, novi član Barcelone.

Modrić je otkrio da je Realov party počeo u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, bilo je šampanjca, ali ja nisam ni kap popio. Bio sam toliko iscrpljen i pio sam vodu kao deva. Kažu mi da sam pretrčao 15-ak kilometra i dehidrirao sam. No, kasnije sam si i ja nazdravio u avionu pa me, ono, malo puklo koliko treba da si napokon dam malo oduška nakon duge i naporne sezone, golemog pritiska zbog Decime. Vrijedilo je, stvarno je vrijedilo", priznao je Modrić i otkrio do kada je bio na slavlju:

//www.youtube.com/embed/Fk2KC7zhkxY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do 8 ujutro, kada me Bale doveo kući. Mislio sam da ću otići spavati, ali u mom domu bio je drugi party, ha-ha."

Naš veznjak u razgovoru za Sportske novosti je otkrio što mu je prolazilo kroz glavu na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom trenutku su mi počele prolaziti sve slike karijere. Zagrlio sam svog Ivana pokraj pehara Lige prvaka i pomislio na sreću koju živim, a koja je začeta u Zadru, pa nastavljena u Maksimiru, sjetio sam se svojih prijatelja i podrške ljudi u Mostaru, doživljaja u Zaprešiću, pa Dinama i iskorak u Tottenhamu. Valjda kad je čovjek toliko emotivno napet i uslijedi ovo prelijepo pražnjenje emocija, sve dobro ti navire u mislima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo