MODRIĆ POKLOPIO RONALDA I OČITAO MU BUKVICU: / Riječi Hrvata nakon dodjele Zlatne lopte oduševile Katalonce

Image
Foto: Profimedia

Rekorder je Lionel Messi sa šest nagrada, Portugalac Cristian Ronaldo je pet puta bio najbolji,dok su Francuz Michael Platini, te Nizozemci Johan Cruyff i Marco van Basten po tri puta bili najbolji

3.12.2019.
9:03
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi upisao se u povijest kao prvi nogometaš koji je osvojio šest Zlatnih lopti, prestižnih nagrada za najboljeg igrača godine u izboru France Footballa. Nagradu je primio iz ruku lanjskog dobitnika Luke Modrića.

Image
LIONEL MESSI OSVOJIO ŠESTU ZLATNU LOPTU: /

Luka Modrić dobio ovacije, Cristiano Ronaldo se opet nije pojavio

Image
LIONEL MESSI OSVOJIO ŠESTU ZLATNU LOPTU: /

Luka Modrić dobio ovacije, Cristiano Ronaldo se opet nije pojavio

'Zaslužio si'

"Leo, čestitke. Zaslužio si", kratko mu je rekao i oduševio poklonike Barcelone diljem svijeta. Mundo Deportivo je napisao da je to bio elegantan potez Hrvata. Istaknuli su i da se osvanuo na izostanak Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada ne osvojite nagradu trebate doći pokazati poštovanje. To je nogomet", kazao je i nastavio.

"Ovdje sam da bih slavio nogomet. Predao sam mu nagradu i čestitao. To bi mogla postati dobra tradicija, da raniji pobjednik uruči nagradu novom. Mi smo rivali, ali iznad svega postoji respekt. Morate uživati u nogometu i kao u drugim sportovima pokazati respekt", poručio je veznjak Real Madrida i onda se još malo osvrnuo na Messijev uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista je impresivno vidjeti sve te Zlatne lopte na jednom mjestu, čini se nestvarnim. To dokazuje kakav je igrač, jedan od najboljih svih vremena. Skidam mu kapu. Moramo mu čestitati", poručio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljen je Mundo i činjenicom što je Modrić izdvojio vremena i progovorio o drugim stvarima osim o Zlatnoj lopti.

"Sretan sam u Madridu. Na početku sezone zaradio sam crveni i bio sam ozlijeđen pa mi je trebalo vremena da uhvatim tempo. Sada sam dobro i uživam u nogometu i Madridu kao nikada do sada. Samo je potrebno da igram i imam ritma kako bih pokazao što sam uvijek pokazivao", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo