'Modrić griješi, uz sve to je i Levyju bolesna supruga!'

Luka Modrić nije otputovao s momčadi Tottenhama na turneju po SAD-u, a to će ga 'zadovoljstvo' stajati 19.000 eura dnevno.

22.7.2012.
10:24
VOYO logo

No, španjolski As tvrdi kako je Luka službenim traženjem transfera sebi uskratio dio novca od transfera, koji je trebao dobiti prema klauzuli ugovora.

Modrić, za čije 'koordinate' u Tottenhamu nisu znali prethodna dva dana, bit će u najmanju ruku odvojen od momčadi do 1. kolovoza kad se vraća iz SAD-a, a engleski listovi donose kako ga je Tottenham kaznio uskraćivanjem dvotjedne plaće što je oko 100.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da Modrić griješi, jer ovo će mu se vratiti kao bumerang. Pogoršao je situaciju i sad je predsjednik Levy bijesan! A sve ovo nije se dogodilo u najbolje vrijeme, jer je Levyju bolesna supruga", otkrio je menadžer Andre Villas-Boas koji je usput i pohvalio Modrićeve igračke kvalitete:

"On je jako dobar. Pokušao sam ga potpisati prošlo ljeto dok sam bio u Chelseaju. Puno ćemo izgubiti njegovim odlaskom, to je igrač koji stvara razliku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Modrićem je, tvrdi As, pričao njegov suigrač Rafael van der Vaart koji ga je posjetio u njegovom londonskom domu.

"Vidi se da je u teškoj situaciji. Predsjednik je ljutit, ali i Luka je frustriran s ovim što se događa. Mislim da će se sve riješiti kroz 3-4 dana", istaknuo je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo se na njega pozivaju u Madridu kad pokušavaju dovesti Modrića. Naime, 2010. godine Levy je pokušavao dovesti Van der Vaarta u Spurse, ali nije želio platiti odštetu koju je Real tražio. Na kraju ga je kraljevski klub pustio za 'siću' u London, odnosno 13 milijuna eura, iako su imali bogatije ponude od drugih klubova. Sad traže da im Spursi uzvrate uslugu.

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo