REAL VAŽNIJI OD SVEGA / Modrić ipak nije zaliječio ozljedu do kraja? 'Nastup protiv Cityja donosi maksimalan rizik'

Image
Foto: profimedia.hr

Iako se činilo da se neće oporaviti do prve polufinalne utakmice Lige prvaka, kapetan Vatrenih već je zaigrao.

9.5.2023.
12:45
profimedia.hr
VOYO logo

Real Madrid od 21 sat dočekuje Manchester City u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Poznato je da Eder Militao i Ferland Mendy ne konkuriraju za utakmicu, dok Carlo Ancelotti može računati na ostatak kadra koji ima. To uključuje i Luku Modrića.

Image
BITKA ZA MADRID /

Modrić i društvo protiv Guardiolinog stroja: Novi spektakl ili kamilica od utakmice?

Image
BITKA ZA MADRID /

Modrić i društvo protiv Guardiolinog stroja: Novi spektakl ili kamilica od utakmice?

Ancelotti je već potvrdio da će Modrić nastupiti u utakmici jer može igrati "bez problema". Na pitanje tko će popuniti veznu liniju bio je rekao "Modrić i ostali" i tako najavio hrvatskog veznjaka u početnoj postavi za jednu od Realovih utakmica sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao završnicu finala Kupa kralja

Kapetan hrvatske reprezentacije, podsjetimo, imao je ozljedu mišića prepona, no neočekivano se brzo vratio na teren nakon nje, čak i nastupio u posljednjih 15-ak minuta finala Kupa kralja u kojem je Real svladao Osasunu i uzeo trofej.

Ipak, Relevo navodi da Modrić nastupom protiv Cityja strahovito puno riskira. "Ozljeda koju je zadobio u utakmici s Gironom nije u potpunosti zaliječena", navode Španjolci i tvrde da su "mnogi stručnjaci koji su konzultirani zaključili da Modrićev nastup u utakmici protiv Cityja sa sobom donosi maksimalan rizik".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je rizika

"Modriću je predanost Madridu iznad rizika", navodi se dalje u tekstu i tvrdi da bi obnavljanje ozljede "moglo udaljiti Modrića s terena na nekoliko mjeseci". "Bio bi spriječen čak i u nastupu za Hrvatsku u Ligi nacija", ističe se.

Podsjetimo, hrvatska reprezentacija igrat će protiv Nizozemske u polufinalu Final Foura Lige nacija, koji će se održati od 14. do 18. lipnja u nizozemskim gradovima Rotterdamu i Enschedeu, na stadionima Feyenoorda i Twentea. U drugom će se polufinalu sastati Italija i Španjolska. "Modrić je svjestan rizika", zaključuje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo