Modrić napokon progovorio: 'To je ogromno razočaranje!'

'Nije nam se to smjelo dogoditi!

29.6.2013.
15:19
VOYO logo

Mnogo se toga u godini dana promijenilo za Luku Modrića. Svojim igrama je najavio veliku karijeru u Real Madridu, igra s najboljima na svijetu, a počeo je još i više cijeniti godišnji odmor koji ovih dana provodi na Jadranskom moru. Ipak, Real mu je glavna preokupacija, pa kao glavnu prednost igranja u Madridu ističe jednu i to bez razmišljanja:

"Igrati s ponajboljim igračima svijeta! To je sigurno najveća dobrobit za svakog igrača. Jednostavno to osjetite po tome što jedva čekate svaki trening, što guštate u svakoj utakmici ma kako teška i komplicirana bila. Bilo mi je i veliko zadovoljstvo i čast surađivati s Mourinhom, tim fantastičnim trenerom. Na stranu rezultatski neuspješna nam sezona, uvjerio sam se sada i sam da je Jose Mourinho trener kod kojeg svi igrači, pa i oni najveći, napreduju. Želim mu doista sve najbolje u daljnjoj karijeri", izjavio je Luka za Sportske pa toplim riječima dočekao novog trenera Carla Ancelottija koji ga je još za vrijeme boravka u PSG-u javno hvalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/E_qmG1xkROk

"Veselim se toj suradnji. Ancelotti je veliki trener, što nije moja subjektivna procjena, nego to pokazuju rezultati. Gdje god je radio bio uspješan te sam uvjerenja da će takav trofejni ritam nastaviti i s nama. Što je bilo, što je rečeno, to je prošlost. Ugodno je kad te trener cijeni, ali svjestan sam da mi slijedi novo dokazivanje, u kojem će moj status ovisiti o onome što pokažem na terenu. Najvažnije mi je da dobijem priliku i osjetim trenerovo povjerenje, siguran sam da ću ga opravdati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo je preko noći postala bolna tema, točnije, nakon poraza od Škotske u kojem Modrić zbog žutih kartona nije sudjelovao.

"Hm, hm... Nije nam se to smjelo dogoditi! To je ogromno razočaranje koji smo jednostavno morali izbjeći, jer imali smo fenomenalnu poziciju u skupini. Kompromitirali smo prilike za prvo mjesto i više ne ovisimo o sebi. Iako... Zašto oni ne bi kiksali kao što smo mi?! U tri kola može biti svega. Zato mi moramo vjerovati da još možemo biti prvi i tako se ponašati, koncentrirajući se na svaku slijedeću utakmicu. I dalje sam uvjeren da Belgija nije bolja od nas, bez obzira što imaju niz izvanrednih individualca. No, ako smo mi pravi, na 100%, onda je Hrvatska bolja momčad. Do kraja natjecanja u skupini moramo učiniti svoj dio posla, dobiti sve tri utakmice i na kraju ćemo vidjeti što to znači...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo