MODRIĆ NAJAVIO EL CLASICO I PRIZNAO: / 'Ispunio sam san, ali moram još nešto napraviti'

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometni maestro zna što može odlučiti El Clasico, a otkrio je i čemu se još nada

19.12.2017.
13:56
AFP
VOYO logo

Prije samo nekoliko dana Real Madrid osvojio je Svjetsko klupsko prvenstvo, međutim previše vremena za slavlje i nema jer pred vratima je El Clasico u kojem će madridski klub biti domaćin vodećoj momčadi španjolskog prvenstva Barceloni. Tim je povodom službena internetska stranica kluba objavila intervju sa svojim hrvatskim veznjakom, kapetanom Vatrenih Lukom Modrićem.

"U dobroj smo formi i sretni što tu utakmicu igramo pred Božić. Spremni smo i željni dati maksimum u El Clasicu, nadam se pobjedi kojom bismo se primaknuli vrhu ljestvice", kazao je Modrić, najbolji igrač Svjetskog klupskog prvenstva čija momčad trenutačno drži četvrto mjesto u La Ligi sa utakmicom manje i jedanaest bodova manje u odnosu na Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To će odlučiti El Clasico

"Naša će pobjeda ovisiti o timskoj igri, o tome kako ćemo čitati ono što se zbiva na terenu i odigrati momčadski. Važno je da zbijemo redove i ne prepustimo Barceloni mjesta jer oni imaju igrače koji će vas kazniti dopustite li im igrati. Imamo ih i mi i bilo koji od njih može odlučiti utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je Modrić i o ciljevima, a oni nisu tajna niti su nešto neočekivano.

"Ponovno želimo da svih mogućih naslova. Borit ćemo se u prvenstvu, a ima još dosta toga za odigrati u Ligi prvaka i Kupu kralja, natjecanjima u kojima bismo opet voljeli slaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trebam osvojiti nešto s Hrvatskom'

Pričao je veznjak Reala i o vlastitim ambicijama.

"Uvijek težim ostvariti više, takav mi je karakter. Čak i zadovoljan onime što sam napravio gledam ono što slijedi. Valja uživati dok traje, to je ono što je u meni i što me gura prema naprijed. S Realom sam doživio mnoge prekrasne trenutke, posebno se radovao Decimi, ali i ono što je uslijedilo bilo je nezaboravno i briljantno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima Modrić i jedan nedosanjani san, a odnosi se uspjeh s izabranom vrstom Hrvatske.

"Potpis ugovora s Realom i osvajanje titula ispunjenje su sna, a želja mi je umiroviti se u ovom dresu. Nije to mnogima uspjelo. Trebam nešto osvojiti i sa Hrvatskom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo