VIDEO: / Nova sjajna asistencija Modrića

Nogometaši Real Madrida lakoćom su došli do pobjede na gostovanju kod Betisa (5:0) u 20. kolu španjolskog prvenstva.

18.1.2014.
18:11
VOYO logo

Real je u potpunosti dominirao protiv najslabije momčadi lige koja nikoga nije pobijedila još od rujna. Golijadu u Sevilli otvorio je vlasnik Zlatne lopte Cristiano Ronaldo koji se u 11. minuti sjurio prema domaćem golu, opalio s gotovo 30 metara i neobranjivo smjestio loptu pod prečku. Za prvog je strijelca lige to 21. ovosezonski pogodak u Primeri.

Na 2:0 je u 25. minuti povećao Gareth Bale lijepo prebacivši živi zid iz slobodnog udarca s 20-ak metara. Ni ova utakmica nije mogla proći bez pečata našeg Luke Modrića koji igra u velikoj formi u zadnje vrijeme. U prvoj minuti sudačke nadoknade hrvatski je veznjak uletio u kazneni prostor, fintom bacio na pod dvojicu domaćih braniča i potom gurnuo loptu Karimu Benzemi za lagani pogodak. Peta je to ovosezonska Modrićeva asistencija u prvenstvu, a Benzemi je to 100. službeni gol u dresu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 61. je minuti Angel di Maria natrčao na jednu odbijenu loptu i s 30 metara je po tlu ''spakirao'' u lijevi kut nesretnog domaćeg vratara Stephana Andersena. Konačnih je 5:0 u posljednjoj minuti postavio Alvaro Morata nakon što mu je ''škaricama'' loptu proslijedio Ronaldo. Spomenimo da u nedjelju Barcelona gostuje kod Levantea, dok će Atletico u Madridu dočekati Sevillu.

//rutube.ru/video/embed/6762207

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo