MLADI VATRENI MIJENJA MODRIĆA U REALU? / 'Čuo sam da Luka odlazi, ali nisam siguran je li dobro da ga on naslijedi'

Image
Foto: Profimedia

'Bez obzira na to što je zabio gol Realu u Ligi prvaka, to za čelnike slavnog kluba nije dovoljno'

1.4.2020.
8:32
Profimedia
VOYO logo

Bivši ruski nogometaš Jurij Nikiforov komentirao je za madridski AS napise u španjolskim medijima vezane za odlazak Luke Modrića iz Real Madrida i mogućeg dolaska Nikole Vlašića, koji bi mu kao trebao biti zamjena.

Nikiforov dobro poznaje Vlašića i cijeni njegove kvalitete, ali nije baš siguran je li dovoljno dobar da naslijedi Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam da bi Modrić mogao napustiti Real. Što se tiče Vlašića, dobar je nogometaš i pokazao je to u dresu CSKA već u prvoj sezoni. Međutim, to nije dovoljno. Ruska liga je puno slabija od španjolske. Bez obzira na to što je zabio gol Realu u Ligi prvaka, to za čelnike slavnog kluba nije dovoljno", komentirao je Nikiforov za Sport-Express, a prenosi AS.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid Real Madrid v Manchester City, UEFA Champions League, Round of 16, 1st Leg, Football, Santiago Bernabeu Stadium, Spain - 26 Feb 2020, Image: 501295988, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vlašić je zapeo za oko realovcima kada im je zabio gol na utakmici Lige prvaka još 2018. godine i od tada ga prate, a navodno, kako tvrde španjolski mediji, Modrić ga je isto preporučio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS navodi da je Vlašić jedan od najboljih igrača ruske lige, vele kako je moćan ofenzivni veznjak, koji može zabiti, asistirati i kako igra vrlo dobro s obje noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo