hnl

Ćiro odlazi iz Zadra: ‘Sine, kluba jednostavno više nema!’

Legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević odlučio je napustiti klupu Zadra čije je nogometaše vodio od rujna, prenosi Zadarski.hr. Njegov je potez motiviran slabim rezultatima, ali i nedavnim uhićenjima koja su potresla klub.

Podsjetimo, u nedavnoj su akciji USKOK-a zbog sumnje u financijske malverzacije uhićeni su, među ostalima, Reno Sinovčić i Dalibor Zebić, koji su zbog toga dali ostavke na funkcije predsjednika Nadzornog odbora, odnosno direktora NK Zadra. Osim toga, zadarski su nogometaši na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo 13 bodova iz 19 utakmica. Zadnju su pobjedu ostvarili još 19. rujna.

“Čuješ, zlato, poslije svega, slučaj je htio i odlučio da mi ništa nije išlo u prilog. Mislim da bi bilo deplasirano da nastavim raditi u Zadru iako mi je jako žao. Nosim vrlo lijepe uspomene iz grada”, rekao je 79-godišnji Ćiro za Zadarski.hr.

O svojoj odluci zasad ipak nije izvijestio nikoga na Stanovima.
“Nitko me ništa nije ni pitao, niti zvao. Uostalom, kome ću bilo što kazati kad, sine, kluba jednostavno nema”, zaključio je trener koji je hrvatsku reprezentaciju opredvodio do trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 1998. godine.

Povratak na Net.hr