MILAN SE UZDA U REBIĆA U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI SEZONE: / Talijani pokazali koliko je Hrvat bitan za njihovu momčad

Image
Foto: Profimedia

Mnogi se uzdaju u Rebića jer on najbolje igra upravo na samom kraju sezone. Sjetimo se samo kako je protekle sezone zabijao nakon zimske pauze, a taj je trend nastavio i ove godine

21.5.2021.
17:35
Profimedia
VOYO logo

Lomit će se sudbina mnogih klubova u zadnjem kolu talijanske Serie A sljedećeg vikenda, a derbi koji će se pratiti s velikim interesom je onaj Atalante i Milana.

Momčad iz Bergama mimo svih očekivanja ima priliku završiti sezonu na drugom mjestu talijanske lige. U prednosti je ispred Milana dva boda i u posljednjoj utakmici sezone u dobroj je situaciji da završi priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku će ulogu u toj utakmici imati hrvatski napadač Ante Rebić. Čini se da će Rebić nastupiti od prve minute, i to u samom vrhu napada. U odsutnosti Zlatana Ibrahimovića Rebić je pokazao da može itekako dobro odigrati na toj poziciji, a najbolji dokaz je i onaj hat-trick protiv Torina.

Gazzetta ga istaknula

Rebića je, uz Raphaela Leaa, kao ključnog čovjeka Milana u najvažnijoj utakmici sezone uvrstila i talijanska Gazzetta. Pogledajte kako je izgledalo današnje izdanje njihovog lista:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi se uzdaju u Rebića jer on najbolje igra upravo na samom kraju sezone. Sjetimo se samo kako je protekle sezone zabijao nakon zimske pauze, a taj je trend nastavio i ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo