MILAN BESPLATNO DOVODI JEDNOG OD NAJBOLJIH STOPERA SVIJETA: / Nakon toliko godina mogao bi Madrid zamijeniti Italijom

Image
Foto: AFP

Izvanredne okolnosti natjerale su Leonarda da potraži rješenje za bolnu poziciju

22.11.2018.
12:18
AFP
VOYO logo

Momčad Milana u posljednje vrijeme muku muči s ozljedama. Cijeli niz igrača nalazi se vans troja, a najveći problem imaju na stoperskim pozicijama gdje na raspolaganju nemaju Mattiju Caldaru, Alessija Romagnolija i Matea Mussachija.

Izgleda da će sva trojica dulje vrijeme izbivati s travnjaka, a neki od njih dosad su pokazali sklonost ozljedama koja izaziva brigu i na dulje staze. Sukladno tome uprava Milana traži rješenja na toj poziciji, a jedno od njih našli su u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajski bedem glavna je meta

Leonardo i društvo krenuli su u pregovore s Diegom Godinom kojem na kraju sezone istječe ugovor, a još nije potpisao novi s Atleticom. Ovog ljeta odbio je ponudu Manchester Uniteda jer je htio ostati u Madridu i pokušati s Atleticom dohvatiti Ligu prvaka čije se finale igra na njihovom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, okolnosti su se promijenile, Atletico ne briljira, a Milanu baš treba takav stoper kojeg mogu dovesti besplatno zbog problema koje imaju s UEFA-om i financijskim fair play pravilima čija giljotina im svakodnevno visi nad glavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo