JUVENTUSU NEĆE BITI SVEJEDNO: / Montella slaže momčad za naslov, hoće li Milan ovako izgledati s Kalinićem

Image
Foto: AFP

Prije točno dva mjeseca započela je nova era Milana. Silvio Berlusconi prodao je europskog nogometnog giganta kineskom konzorciju na čijem je čelu Li Yonghong.

13.6.2017.
12:12
AFP
VOYO logo

Promjene su odmah krenule jer je mjesto Adriana Gallianija, koji je odlučivao o svim bitnim promjenama, preuzeo Marco Fassone. Odmah na predstavljanju najavio je velike promjene i vraćanje kluba na stare staze slave.

Četiri pojačanja su već stigla, a očekuje se da bi ih još toliko moglo stići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andre Silva, Franck Kessie, Ricardo Rodríguez i Mateo Musacchio već su dovršili svoje transfere, a očekuje se da bi im se uskoro mogli priključiti Andrea Conti iz Atalante, Lazijev Lucas Biglia ili PSG-ov Grzegorz Krychowiak, Borja Valerov iz Fiorentne, dok će uz Silvu vjerojatno još pojačati napad Nikolom Kalinićem ili Keitom Baldeom iz Lazija. Potonji je, inače trenutno bliže Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, jasno je da će Milan zaista imati solidnu momčad, a pitanje je hoće li Vicenzo Montella iamti vremena kako bi je posložio i spreman dočekao sljedeću sezonu u kojoj je klupski cilj osigurati poziciju koja vodi u Ligu prvaka 2018. - 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo