'Pogodila nas je strašna vijest'

Hajduk je u novim problemima. Mijo Caktaš ozlijedio je koljeno i neće biti na raspolaganju Igoru Tudoru sve do proljetnog dijela prvenstva.

17.8.2013.
12:06
VOYO logo

"Ne znam što da kažem, ovo je velika nesreća. Dobio sam udarac s leđa u list, noga mi je malo pokleknula i odmah sam osjetio bol, ali mislio sam da je riječ samo o udarcu. Bio sam vruć pa mi nije mnogo smetalo, zaboljelo me kada se noga ohladila, ali nisam slutio da se radi o ovakvoj ozljedi", prva je reakcija Mije Caktaša nakon što mu je nesretnu vijest priopćio Hajdukov doktor Jurica Rakić.

Koban je bio udarac u koljeno kojeg je krilni igrač Bijelih zadobio u 5:0 pobjedi mini Vatrenih u Lihtenštajnu. Prognoze kažu kako će s travnjaka izbivati šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno da mi je žao, šteta što se ovo dogodilo jer sam se ove sezone osjećao odlično. Sada mi je najvažnije da što prije odem na operaciju kako bih mogao početi s oporavkom. Dat ću sve od sebe da na najbolji način zaliječim ozljedu, nadam se što skorijem povratku na teren", istaknuo je Caktaš za Sportske novosti.

Još je u većem šoku bio trener Hajduka Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Strašna vijest nas je pogodila. Mislili smo da se radi o meniskusu, o mjesec dana pauze, kad ono - pola godine. Ovo je grozna vijest", zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo