Hrvatska zvijezda klupskog SP-a želi ispisati povijest!

'Želim osvojiti još dva naslova i postati najtrofejniji hrvatski nogometaš u povijesti. Dosad sam skupio 15 naslova, a Dario Šimić ih ima 16.

11.12.2012.
10:56
VOYO logo

Mihael Mikićje sa svojom Sanfrecce Hiroshimom na klupskom SP-u u Japanu 'zapeo' već na drugoj stepenici, odnosno četvrtfinalu u kojem je bolji bio Al-Ahly.

"Rapoloženje u našem kampu je miks razočaranja i ponosa. Bili smo bolji i stvorili smo puno šansi, no zakazali smo u realizaciji. To se pogotovo odnosi na mene, morao sam biti puno precizniji", kritički se osvrnuo na svoj nastup Mikić za službenu stranicu FIFA-e pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš san je bio plasman u polufinale i jako naporno smo radili da tamo i stignemo, no život ide dalje. Sada moramo pobijediti u sljedećoj utakmici kako bismo ostavili dobar dojam japanskog nogometa. Igrat ćemo protiv korejske momčadi Ulsan Hyundai, a zna se kakav je to rivalitet. To utakmicu čini još važnijom, a mi želimo svijetu pokazati da igramo bolji nogomet od njih. Očekujem tešku utakmicu jer su oni vrlo žestoki na terenu. Morat ću biti oprezan i pripaziti da me ne pogode u drugo oko. Za nas peto ili šesto mjesto na klupskom SP-u nisu isto i zato smo ekstremno motivirani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikić je u Japanu već četvrtu godinu i priznao je da ostao iznenađen kvalitetom tamošnjeg nogometa.

"Iskreno, kada sam stigao nisam očekivao takvu razinu nogometa, i sada me iznenađuje iz dana u dan. Svake godine je sve bolji i bolji i zadovoljan sam što sam dio toga. Navijači su posebna priča, podržavaju te i kada je loše i nikada ne rade probleme. Oni su dio sjajne nogometne atmosfere koja je stvorena ovdje", kaže Mika koji je spomenuo hrvatsku reprezentaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću špekulirati o tome zašto nisam igrao i ne bih se vraćao na to. Trenutačno sam najveći navijač nacionalne momčadi", rekao je Mikić koji bi se u budućnosti volio baviti i trenerskim poslom, no tek kada ostvari zacrtanu misiju.

"Želim osvojiti još dva naslova i postati najtrofejniji hrvatski nogometaš u povijesti. Dosad sam skupio 15 naslova, a Dario Šimić ih ima 16. Dakle, nedostaju mi još samo dva", uz smijeh je poručio Mikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo