Leo Messi otkrio tajnu oko Zlatne lopte

'Xavi i Andres Iniesta dobit će moj glas. Ne znam tko je još na popisu, ali sigurno ću glas dati i nekom od svojih sunarodnjaka', rekao je Lionel Messi.

31.10.2012.
13:37
VOYO logo

Lionel Messi, najbolji nogometaš svijeta u ovom trenutku, otkrio je kome će najvjerojatnije ići njegovi glasovi u izboru za Zlatnu loptu. Messi pravo glasa ima kao kapetan argentinske nogometne reprezentacije i na svom će papiriću zaokružiti: "Xavi i Andres Iniesta dobit će moj glas. Ne znam tko je još na popisu, ali sigurno ću glas dati i nekom od svojih sunarodnjaka", istaknuo je Messi koji kaže da neće biti tragedija ako on ne osvoji loptu 'jer će i ta godina jednom doći'.

http://www.youtube.com/embed/jenupVFSzjs "Zlatnu loptu vrlo bi lako mogao osvojiti i Iker Casillas, jedan od najboljih vratara svijeta, ili Cristiano Ronaldo", otkrio je svoja razmišljanja Barcelonin as koji je Zlatnu loptu osvojio tri puta zaredom, odnosno zadnje tri godine, a to je uspjelo samo Michelu Platiniju (1983.-1985.). Triput su Zlatnu loptu osvajali još i Marco van Basten te Franz Beckenbauer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo