MESSI BACIO NAVIJAČE U TRANS: / Opet sanjaju najveće snove, nadaju se samo da će ovaj put uspjeti

Image
Foto: AFP

'Za nas je to iznimno važno'

30.12.2018.
12:33
AFP
VOYO logo

Lionel Messi nije nastupio za argentinsku nogometnu reprezentaciju od njena oproštaja sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. Turnir je to na kojem su Messi i njegovi sunarodnjaci stigli do osmine finala okusivši prije toga i poraz od viceprvaka Hrvatske 0-3.

"Ne razgovaramo često, ali imamo odnos. Pokušat ćemo ga vratiti u reprezentaciju sljedeće godine, pričali smo o tome, optimistični smo. Za nas je to iznimno važno. Ne postoji trener koji njega ne bi volio voditi, a ja bih to volio više od ikoga", kazao je argentinski izbornik Lionel Scaloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nikad nije ni otišao'

Copa America sljedeće godine igra se od 14. lipnja do 7. srpnja i Messi bi ondje trebao voditi Argentinu. Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Claudio Tapia takvo je što već natuknuo nakon što se nedavno susreo s Messijem.

"Leo nikad nije niti napustio reprezentaciju pa sam uvjeren da će kad dobije poziv na njega i pozitivno odgovoriti", kazao je Tapia, a prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Messijev plan biti usredotočen na Barcelonu do kraja sezone, na lov naslova u Ligi prvaka i španjolskom prvenstvu, a onda se ponovno staviti na raspolaganje Argentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo