OPA! / Matjaž Kek se vraća u hrvatski nogomet? Izbornik Slovenije otkrio: 'Vidim se opet u HNL-u'

Image
Foto: Profimedia

Kek sa Slovenijom nije uspio izboriti Europsko prvenstvo prošle godine niti je uspio upasti na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kataru

13.10.2022.
10:36
Profimedia
VOYO logo

Izbornik slovenske reprezentacije, Matjaž Kek, sudjelovao je u kvizu Sport Kluba, "Rizik ili oprez", kod autora i voditelja Krešimira Karačića, otkrio je kako se možda planira vratiti u Prvu HNL.

Kek je dobio pitanje voditelja planira li se vratiti u hrvatski nogomet, a ovo je bio njegov odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram stvarno reći da je taj odnos na vrlo visokom nivou, da je to obostrano poštovanje, ogromno je meni dao hrvatski nogomet. Možda sam i ja nešto ostavio hrvatskom nogometu. Naravno da ti je drago kad se ovakvi klubovi raspituju za tebe, ali ja imam sad ugovor sa Slovenskim savezom do 2024. i bio bih najsretniji kad bih uspio završiti taj dogovor koji sam sklopio s njima. Ali uvijek je Hrvatska ta zemlja u kojoj dugo živim i sve to skupa i dio godine sam uvijek u Hrvatskoj. Ja se nadam da ću se jednom vratiti, bilo bi mi drago”, otkrio je Kek na kvizu "Rizik ili oprez".

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Kek sa Slovenijom nije uspio izboriti Europsko prvenstvo prošle godine niti je uspio upasti na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kataru. Učinak na klupi Slovenije mu je 15 pobjeda, 13 remija i 10 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo