MATJAŽ KEK PREUZIMA MODRE? / Pojavila se senzacionalna vijest, legendarni trener Rijeke na korak do klupe Dinama

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Traje potraga za novim prvim čovjekom stručnog stožera

9.7.2020.
8:06
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nakon smjene IgoraJovićevića krenule su glasine o njegovom nasljedniku. Spominjala su s e brojna imena, ali je na kraju hrvatskog prvak Dinamo odlučio da će do kraja sezone na klupi biti sportski direktor ZoranMamić.

Image
ŠTO SE, POBOGU, DOGAĐA S DINAMOM I HAJDUKOM? /

Najveći klubovi naglo su prestali biti hit, pokušat ćemo objasniti zašto

"Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni", kazao je Mamić nakon preuzimanja klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način ostalo je otvoreno pitanje tko će Modre voditi u idućoj sezoni. Hoće li Mamić ostati ili će na vruću klupu sjesti netko drugi.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

29.11.2019., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, NK Lokomotiva - HNK Gorica. Zoran Mamic Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Prema najnovijim informacijama navodno su modri kontaktirali bivšeg trenera Rijeke Matjaža Keka, koji je trenutačno na funkciji slovenskog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske novosti pišu da bi prema njihovim saznanjima trebao postati novi trener Dinama ako se sve bude odvijalo po planu.

Kek bi navodno uskoro trebao sjesti za stol s vodstvom Slovenskog nogometnog saveza jer je pod ugovorom do 2022., te bi poslije toga trebao stići u Maksimir gdje bi od Mamića preuzeo posao trenera prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo