IZBORNIK SLOVENIJE DOBIO OTKAZ: / Matjaž Kek mogući nasljednik

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletic/PIXSELL

Tomaž Kavčić dobio otkaz zbog serije loših rezultata

17.10.2018.
17:15
PIXSELL, Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Dosadašnji izbornik slovenske nogometne reprezentacije Tomaž Kavčić (64) dobio je otkaz zbog serije loših rezultata, objavio je u srijedu Slovenski nogometni savez (NZS)

Slovenija je pod Kavčićevim vodstvom odigrala sedam utakmica ostvarivši samo jednu pobjedu, jedan remi i pet poraza. Pobijedila je Crnu Goru u prijateljskom susretu, remizirala protiv Cipra u Ligi nacija, te upisala poraze od Austrije, Bjelorusije, Bugarske, Cipra i Norveške. Puno previše za reprezentaciju Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEKA POSVETILA DIRLJIVI VIDEO BIVŠEM TRENERU: ‘Matjaž, hvala ti na svemu’

Odluku o smjeni primio korektno

"Kavčić je odluku o smjeni primio korektno, a do izbora novog izbornika reprezentaciju će voditi netko iz sadašnjeg stožera reprezentacije," izjavio je predsjednik NZS-a Radenko Mijatović.

Navodi se i kako je glavni favorit slovenske javnosti na klupi reprezentacije Slovenije bivši trener Rijeke Matjaž Kek. Upravo u tom smjeru i pišu slovenski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije isključena mogućnost dovođenja stranca

Radenko Mijatović izjavio je i kako na mjestu izbornika želi stručnjaka koji može postići uspješne rezultate, pri čemu ne isključuje niti mogućnost angažiranja stranog stručnjaka, ali da je o tome u sadašnjem trenutku prerano govoriti, te da treba uzeti u obzir i ograničene financijske mogućnosti Slovenskog nogometnog saveza. Dodao je i kako Slovenija ima dobre igrače i upravo zbog toga ostvareni rezultati Kavčića nisu bili dovoljni, odnosno dobri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo