MATJAŽ KEK BEZ DLAKE NA JEZIKU O HNL-u: / 'Na ovakav način dugo neće ići, to je sadomazohizam!'

Image
Foto: PIXSELL

Matjaž Kek prokomentirao je igru svoje momčadi i stanje u HNL-u

12.2.2018.
12:05
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke U susretu 21. kola Prve HNL na Rujevici pobijedili su Istru 1961 sa 4-0 (1-0) i tako uspješno otvorili proljetni dio sezone.

Trener riječke momčadi Matjaž Kek naglasio je nakon utakmice kako je pobjeda bila cilj, a posebno je pohvalio navijače koji su istaknuli podršku za novinara Korada Vujnovića koji se nalazi u bolnici zbog teškog zdravstvenog stanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRENER ISTRE NAHVALIO RIJEČANE: ‘Ovo je drugačija momčad, izgleda vrlo dobro i prvenstvo će sigurno biti zanimljivo’

"Utakmica je imala emotivan znak, te su stvari ipak najvažnije. ispred same igre, i zato sam istaknuo i veliku gestu Armade", objasnio je Kek u još novom izdanju emisije Pod stijenama Kantride na Radio Rijeci koju inače vodi Vujnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novi igrači osjetili su pozitivnu Rujevicu"

"Pobjeda je bila dobra za samopouzdanje, zbog atmosfere, dosta je gledatelja došlo iako je bilo loše vrijeme i karneval, novi su igrači osjetili pozitivnu Rujevicu... A sve ostalo, kakve je nova momčad, pokazat će vrijeme. Treba vremena da se sve ukomponira, da se nađe ta komunikacija igrača", primijetio je Kek i nastavio s komentarima o debitantima Čolaku i Raspopoviću:

"Popunili su deficitarna mjesta, a u sastavu su se našli zbog učinka na treningu. Zadovoljan sam kako su pokazali volju, kako ih je momčad prihvatila, dali su doprinost, ali mogu i bolje. Imali smo i sreće jer Istra je primjeren protivnik za početak, s obzirom da dosta te pozitivne nervoze koje je bilo, nakon što su neki rezultate na pripremama prikazali katastrofalnima. Sve može i bolje, ali taj prvi dodir, predstavljanje, je bilo važno. A sad nas čekaju prave utakmice", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEKA BEZ MILOSTI ZA OSLABLJENE PULJANE: Četiri gola u mreži Istre, golčine Črnica i Zute

"Na ovakav način neće dugo ići"

Slovenski stručnjak dotaknuo se i uvjeta u kojima se igrala utakmica. Prva HNL dosta ranije se vraća nakon zimske stanke, a problem su loši travnjaci i infrastruktura na stadionima diljem Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovakav način dugo neće ići, na 100 kanala na TV-u vidiš kako to izgleda, morat će se netko time pozabaviti. Tražiti igru i tražiti da netko kupi ulaznicu, pa nešto pojede, popije, kupi suvenir..., a onda mu nudiš ovakve uvjete, to je sadomazohizam!", zaključio je.

Rijeka u sljedećem kolu od 15 sati u subotu gostuje kod Osijeka na Gradskom vrtu, a Kek je najavio za Radio Rijeku i taj susret: "Igrači nam još dolaze i neki trebaju još doći, pa je rano govoriti o očekivanjima. Dosta su visoke i hrabre bile najave i nekih ljudi iz našega kluba, a ja tražim igru i tako ćemo se pokušati postaviti i protiv Osijeka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo