Mateo Kovačić sjajnim golom ponovno osvojio trenera Mancinija

Trener Intera Roberto Mancini nahvalio je hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića nakon što je Cagliariju zabio sjajan gol u 47. minuti susreta, vodeći za Inter u toj utakmici.

24.2.2015.
12:45
VOYO logo

Mateo Kovačić je na gostovanju kod Cagliarija u 24. kolu Serie A zabio sjajan gol za vodstvo Intera 1:0 u 47. minuti, čime je začepio usta svim kritičarima koji su posljednjih tjedana itekako kritizirali igru hrvatskog veznjaka.

Tu prije svega mislimo na talijanske medije koji su iskritizirali Kovačića, a nahvalili Marcela Brozovića, pisavši kako je jedan Hrvat istisnuo drugoga iz momčadi. Sada, nakon što je Mateo zabio osmi gol ove sezone, od toga peti u prvenstvu, drugačiji tonovi dolaze iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mancini je, sada, zadovoljan. U ovoj utakmici šansu u prvih jedanaest dao je Kovačiću, uz Brozovića koji se dokazao od kada je potpisao za milanski klub. Tako su dva Hrvata do 83. minute igrala u prvih jedanaest Intera, kada je Brozović izašao iz igre. I to u još jednoj zamisli Mancinija koji dosta taktički luta ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mateo je dobar dečko i zaslužio je puno zadovoljstva. Sretan sam zbog njega. Nije puno igrao u zadnje vrijeme, no tako je to u velikim momčadima, ne možeš uvijek igrati. Ali on i dalje ostaje važan igrač na kojeg ćemo se oslanjati", rekao je Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo