VATRENI PONOVNO U AKCIJI / Mateo Kovačić najavio okršaj s Austrijom u Ligi nacija: 'Ne podcjenjujemo nikoga, neće biti jednostavno'...'

Utakmica između Hrvatske i Austrije igra se u petak (20.45) na stadionu Gradski vrt u Osijeku

2.6.2022.
18:01
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija ovog će petka u Osijeku s Austrijom odigrati prvu utakmicu u novom izdanju Lige nacija. Taj su susret u četvrtak na konferenciji za medije najavili asistent izbornika Zlatka Dalića, Vedran Ćorluka, i veznjak Mateo Kovačić.

Image
EMOTIVNI ISPRAČAJ /

Teški dani hrvatskog izbornika: Zlatko Dalić otputovao u Livno gdje je sahranio oca

Image
EMOTIVNI ISPRAČAJ /

Teški dani hrvatskog izbornika: Zlatko Dalić otputovao u Livno gdje je sahranio oca

Dalić nije prisustvovao presici, tek se danas vratio u Osijek iz Livna, gdje je bio na sprovodu svog oca Ivana , koji je preminuo ranije ovoga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je na novinarska pitanja odgovarao Kovačić, koji se osvrnuo na naporan raspored koji čeka reprezentativce koji će sada, nakon naporne sezone u klubovima, morati odigrati četiri utakmice u deset dana u Ligi nacija.

"Sigurno je puno, pogotovo nakon ovakve sezone s puno utakmica. Nije jednostavno, ali što je, tu je. Velika je čast igrati za Hrvatsku i bit će nam drago sutra istrčati. Spremni smo i motivirani da odigramo najbolje što je moguće u ovom trenutku", rekao je "Kova", pa odgovorio na pitanje što očekuje od utakmice u Osijeku, u kojemu je u prethodnim utakmicama Vatrene dočekala sjajna atmosfera:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

"Očekujem opet sjajnu atmosferu. Jako je lijepo igrati u Osijeku, uvijek nas navijači podržavaju fenomenalno. Ništa manje od toga ne očekujemo".

Kovačić je za kraj prokomentirao i protivnika, reprezentaciju Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ne podcjenjujemo nikoga, Austrija je odlična reprezentacija, to su pokazali na prošlom euru. sigurno će sada biti još bolji s novim izbornikom koji gaji dobar stil nogometa, puno presinga, puno trke... Tako da neće biti jednostavno, ali smo se za to dobro pripremili i bit ćemo spremni za sutra", poručio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo