Marković se bahati: 'Ako ne znaju, pokazat ćemo im!'

'Napadaju nas jer smo uspješni. Recite mi, koja je to firma u Hrvatskoj u zadnjih 12 godina uspješna kao HNS?! Hrvatu je najdraže napasti susjeda kad ima nešto.

28.2.2012.
12:59
VOYO logo

Uoči prijateljskog susreta Vatrenih sa Švedskom (srijeda, 20.30 sati), hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan sponzorski posao, a na potpisu ugovora bio je, naravno, i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković, koji se osvrnuo na 'rat' koji vodi s ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Željkom Jovanovićem.

"Ljudi iz UEFA-e će doći na skupštinu Saveza. Ministarstvo mora znati što smije, a što ne smije prema propisima UEFA-e i FIFA-e. Ako ne znaju, pokazat ćemo im!", poručio je Marković, koji tvrdi da zna zašto se napada njega i njegove suradnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napadaju nas jer smo uspješni. Recite mi, koja je to firma u Hrvatskoj u zadnjih 12 godina uspješna kao HNS?! Najveće zasluge idu Biliću i igračima, ali i mi ga uspješno vodimo. Hrvatu je najdraže napasti susjeda kad ima nešto. To se opet pokazuje, smetamo im jer smo uspješni!", izjavio je Marković.

Na potpisivanju ugovora bio je i izbornik Slaven Bilić, koji je analizirao protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nas je dvoboj sa Švedskom vrlo važna utakmica jer su oni najsličniji Ircima. Moramo im parirati u trci i agresivnosti, u čemu su najjači. Ako to uspijemo, tada će do izražaja doći i naša kvaliteta", smatra Bilić, kojeg je dočekalo i pitanje o Vedranu Ćorluki i potencijalnom eksperimentu s njim na lijevom boku. "S Ćorlukom nisam pričao, ali igrat će tamo gdje ja i stožer odlučimo", pojasnio je izbornik i naglasio: "Neovisno o tome hoće li stadion biti pun ili ne, motiva nam ne nedostaje. Ovo je zadnja jaka provjera na domaćem terenu, pravi test za nas", kaže Bilić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo