Marković otkrio: Platili smo suce 2 milijuna kuna

'Ma zbog čega bih ja trebao dati ostavku? Zbog čega?! Smjenjuju se neuspješni, a HNS i Vlatko Marković sve rade savršeno. Zbog čega bih se ja bojao te nove vlasti?

16.12.2011.
14:40
VOYO logo

Vlatko Marković odrješito je odbio mogućnost ostavke ili smjenjivanja zbog afera koje se redaju jedna za drugom. Energično je naglasio:

"Ma zbog čega bih ja trebao dati ostavku? Zbog čega?! Smjenjuju se neuspješni, a HNS i Vlatko Marković sve rade savršeno. Zbog čega bih se ja bojao te nove vlasti? Od koga bih ja to trebao strahovati?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvoreno je rekao sve što misli o presudi u slučaju Offside.

"Takve se stvari moraju drastično kažnjavati, klubovi moraju uredno plaćati igrače i utjecati na njih da se nešto slično ne bi ponovilo. HNS pozdravlja svaku akciju koja će nogomet učiniti boljim, to je, uostalom, i stav Izvršnog odbora HNS-a."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna liga je na aparatima, no Vlatka to očito ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam se vratio iz Austrije, rekao sam da je prva hrvatska nogometna liga smiješna! Pomagali smo Udruzi klubova u prošlosti na razne načine. Savez je prošle godine platio suce dva milijuna kuna, a to nije bio dužan učiniti. Dakle, brinemo se o prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, ali ne može Udruga prvoligaša nešto tražiti, a istodobno ništa ne zarađivati. Ako se na jednoj utakmici pojave samo redari i najbliža obitelj, o čemu onda govorimo? Neka se udruga pozabavi svojim problemima i neka radi kvalitetno svoj posao. Neka se ugleda na HNS."

HNS se ne može odvojiti od udruge i od prve hrvatske nogometne lige, no očito ne misli tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlatko Marković davno je rekao kako će sve to izgledati. Je li Marković kriv za to? Nije! Jer, Marković je došao s idejom kako bi prva hrvatska nogometna liga trebala izgledati, a onda se javi netko iz nekakvog polusela, pa bi onda nečija tetina teta također malo željela gledati prvoligaški nogomet i dobili smo ovo što sad imamo, jer se svima izlazilo ususret. Žao mi je publike, ali HNS u tome ne može ništa."

Skupština HNS-a određuje koliko će klubova igrati u prvoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno. No, radilo se po sistemu 'ti pomozi meni pa ću ja tebi'! A sad je došlo vrijeme da nitko više nikome ne pomaže niti će pomagati! I ako ne bude tako, ako ne smanjimo ligu, više nikad neću zakoračiti u ovu Kuću nogometa!", zaključio je Marković.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo