Hajdučka veza / VIDEO Mario Pašalić o Livaji među Vatrenima: 'On je ekstra klasa. Nadam se da će nam donijeti puno u Kataru'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Otkrio je Pašalić i kako se Marko Livaja prilagodio u jednom okruženju koje je bitno drugačije od onog u Hajduku

4.10.2022.
11:13
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Mario Pašalić u talijanskoj Atalanti igra nogomet karijere. Nakon godina potvrđivanja u Španjolskoj, Rusiji i Italiji skrasio se u Bergamu te je već godinama nezamjenjiv kotačić u sustavu ovog kluba koji se uspješno hrve s velikanima.

U međuvremenu je našao svoje mjesto pod suncem i u reprezentaciji. Prilagodljiv kakav je, podredio se ekipi u kojoj objektivno ne može igrati na svome uobičajenom mjestu, jer je trojac Modrić, Brozović, Kovačić neprikosnoven te u posljednje vrijeme uspješno pokriva deficitarnu poziciju na desnom krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOK SVIRA RADIO... /

VIDEO Pitali smo Marija Pašalića planira li se vratiti u Hajduk i kad: Evo što nam je odgovorio

Image
DOK SVIRA RADIO... /

VIDEO Pitali smo Marija Pašalića planira li se vratiti u Hajduk i kad: Evo što nam je odgovorio

Ovaj osvjedočeni hajdukovac u redovima Vatrenih je dočekao i povratak ikone splitskog kluba, Marka Livaje u reprezentaciju te je iz prve ruke imao priliku vidjeti kako se najbolji igrač prošlosezonskog HNL-a uklopio u nacionalnu vrstu. Inače, Livaja i Pašalić su zajedno nastupali i za mladu reprezentaciju prije osam godina.

'Ne opterećuje se hoće li igrati'

"Marko je predominantan u HNL-u i stvarno radi ogromnu razliku. Ekstra klasa je. Pokazao je da i u reprezentaciji može dati ono najbolje od sebe, može biti jako koristan za ekipu. Zabio je taj odlučujući pogodak protiv Austrije, odnosno onaj koji je približio tom prvom mjestu. Marko je vrhunski igrač i nadam se da će nam puno toga donijeti u Kataru", otvoreno je Pašalić nahvalio udarnu špicu Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Pašalić i kako se Marko Livaja prilagodio u jednom okruženju koje je bitno drugačije od onog u Hajduku.

"Tu je, u kadru je. Ne opterećuje se hoće li igrati ili ne. Stavio se u funkciju ekipe, ako ga izbornik treba on je tu da da najbolje od sebe. I nema nikakvih problema s tim", zaključio je Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo