EKSKLUZIVNI INTERVJU / Mario Pašalić za RTL otkrio što misli svojoj poziciji u reprezentaciji i tko je ključni čovjek za uspjeh Vatrenih

Image

Ekipa RTL Sporta donosi ekskluzivni intervju s Marijom Pašalićem. Veznjak vatrenih i Atalante govori o svojoj ulozi u reprezentaciji, Modrićevom oproštaju i potencijalnom povratku u Hajduk.

3.10.2022.
11:03
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija ima jedan od najboljih veznih redova na svijetu, a tom podatku u prilog govori i činjenica da Mario Pašalić, koji već petu sezonu igra odlično u Atalanti, ne može naći mjesto na svojoj prirodnoj poziciji. Nova sezona u Serie A je počela sjajno za klub iz Bergama, a i Pašalić igra odlično. Upravo zbog toga, ususret prvenstvu u Kataru, RTL je odlučio porazgovarati s njim.

"Dobro stojimo, iznenađujuće čak i za nas same, ali moram priznat da i ove velike ekipe nisu baš ušle u sezonu kako se od njih očekivalo, puno kiksavaju svi tako da će biti napeto prvenstvo", kazao je Mario Pašalić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokriva desno krilo Vatrenih

Atalanta je od Pašalića stvorila zahvalnog reprezentativca kojeg Dalić vidi kao jednog od glavnih kandidata za problematično desno krilo Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje da ulazim kao dodatni veznjak u sredinu, da pomažem veznom redu, da ulazim i iskoristim tu svoju kvalitetu, možda i najbolju koju imam, dolaska iz drugog plana i da sam opasan u završnici Svjestan sam kakvu trojku u sredini imamo tako da tu svoje mjesto tražit trenutno nije realno", skromno konstatira ubojiti veznjak.
I dok je sredina definirana, napad kao i desno krilo ostaje pozicija na kojoj izbornik traži najbolje rješenje.

Svaki od njih je različiti profil, svaki od njih donosi nešto svoje. Ovisno o protivniku se prilagođavamo i mislim da to nije toliki problem i tolika frka koliko se diže u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajedništvo. Zajedništvo i spoj mladosti i iskustva", kratko odgovara Pašalić.

Image
VELIKI INTERVJU /

Martin Erlić ekskluzivno za RTL otkrio zašto nosi broj 28 na dresu: 'On je uvijek bio tu i ispravljao moje greške'

Image
VELIKI INTERVJU /

Martin Erlić ekskluzivno za RTL otkrio zašto nosi broj 28 na dresu: 'On je uvijek bio tu i ispravljao moje greške'

'Uz Luku je sve moguće'

I to, čini se dobro funkcionira pa se Hrvatska s pravom može nadati dobrim stvarima u Katru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo protiv velikih reprezentacija da možemo igrati dobro i prije svega imati rezultat. Dobro smo posloženi, dobro smo vođeni i naravno uz lidera Luku mislim da je sve moguće", konstatira.

A baš se zbog Modrić diglo puno prašine uoči Lige nacija. Nakon što je na oproštaju sada već bivši liječnik reprezentacije, Zoran Bahtijarević, rekao kako ne može čekati Luku do Eura 2024. za zajednički odlazak, mnogi su se pitali je li slučajno otkrio previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željan je još sigurno uspjeha s reprezentacijom na velikom natjecanju, a poslije toga će sam donijeti odluku u dogovoru s najbližima, ali Luka je fenomen sa 37 godina, igrati na ovom nivou i svaku utakmicu biti među najboljima na terenu", objasnio je Mario Pašalić na kraju.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo