DOK SVIRA RADIO... / VIDEO Pitali smo Marija Pašalića planira li se vratiti u Hajduk i kad: Evo što nam je odgovorio

Image
Foto: AP Images

Nije tajna da brojni navijači Hajduka sanjaju dan kada će se Pašalić vratiti u Hajduk prema kojem gaji neskrivenu ljubav i često ističe osjećaj pripadnosti. Upravo to ga je pitao novinar RTL-a Boris Jovičić

3.10.2022.
16:21
AP Images
VOYO logo

Mario Pašalić već godinama je renomirano ime u europskom nogometu. Prije osam godina je nakon fantastične sezone u HNL-u napustio Hajduk i otišao u Chelsea. Od tad je vrlo uspješno nosio dresove Elchea, Monaca, Milana, Spartaka iz Moskve, a već je pet godina nezamjenjiv član jedne od najuzbudljivijih ekipa u Europi – bergamske Atalante.

Pronašao je i svoje mjestu u reprezentaciji Hrvatske gdje trenutno pokriva deficitarnu poziciju desnog krila. Iako je nominalno njegovo mjesto u veznom redu, polivalentni Pašalić se lako prilagođava te je vrlo kvalitetno odgovorio zahtjevima izbornika Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EKSKLUZIVNI INTERVJU /

Mario Pašalić za RTL otkrio što misli svojoj poziciji u reprezentaciji i tko je ključni čovjek za uspjeh Vatrenih

Image
EKSKLUZIVNI INTERVJU /

Mario Pašalić za RTL otkrio što misli svojoj poziciji u reprezentaciji i tko je ključni čovjek za uspjeh Vatrenih

'Bit će, sigurno će biti'

Nije tajna da brojni navijači Hajduka sanjaju dan kada će se Pašalić vratiti u Hajduk prema kojem gaji neskrivenu ljubav i često ističe osjećaj pripadnosti. Upravo to ga je pitao novinar RTL-a Boris Jovičić.

"Pa bit će, sigurno će biti. Trenutno sam igrač Atalante i pod ugovorom sam s Atalantom tako da je to u ovom trenutku to teško zamisliti i odgovoriti, ali pratim Hajduka i veliki sam navijač Hajduka. Znam što se događa i veseli me taj kup osvojen prošle sezone. Veseli me to što se ponovno digao na veću razinu i da je opet konkurentan. Ja se nadam da će nakon malo lošijeg ulaska u sezonu stvari popraviti i da će Hajduk opet ući u bitku s Dinamom", kazao nam je Pašalić pa onda otkrio planira li karijeru završiti u bijelom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da želim završiti karijeru u bijelom dresu. Sigurno da želim i to sam već na odlasku u Chelsea rekao da bih se volio vratit i završit karijeru u svom dresu, jer Hajduk mi je dao sve. Nažalost, nisam puno proveo u klubu, samo tu jednu sezonu. Stvari su se tako posložile u klubu, financijska situacija nije bila najidealnija i nisam imao previše izbora oko tog odlaska, ali vjerujem da će doći vrijeme", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo