VIDEO: / Leteći Mandžukić ponovno zabio u svom stilu

Mario Mandžukić opet je zabio za Bayern.

17.12.2013.
22:29
VOYO logo

Dogodilo se to u 44. minuti, kad je Mandžukić odlično reagirao glavom i sa šest, sedam metara neometan pogodio u mrežu Kineza na odličnu asistenciju Alcantare za vodstvo Bayerna 2:0.

To je bio Mandžin 13. klupski pogodak u aktualnoj sezoni. Igrao je hrvatski reprezentativac do 75. minute, kad ga je zamijenio Claudio Pizarro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci su protiv osvajača azijske Lige prvaka bili izrazito dominantni iako se činilo kao da igraju s pola snage. Momčad koju vodi proslavljeni talijanski stručnjak Marcello Lippi bila je u potpuno podređenom položaju i nije uspjela uputiti nijedan udarac unutar okvira gola. S druge strane, Bayern je, osim tri gola, još četiri puta pogodio i vratnicu, odnosno prečku (Kroos, Thiago, Ribery, Götze).

Nakon velike opsade europski je prvak napokon poveo u 40. minuti, kad su Kinezi uspjeli spriječiti Mandžukića i Thiaga da pucaju, ali se lopta odbila do Francka Riberyja, koji ju je iskosa s lijeve strane smjestio u mrežu. Samo četiri minute kasnije Thiago Alcantara je nabacio s desne strane, a igrači Guangzhoua su zaboravili Mandžukića kojem na drugoj stativi nije bilo teško smjestiti loptu u gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji je gol na utakmici djelo Marija Götzea, koji je u 47. minuti lijepo potegnuo iskosa sa 17, 18 metara i matirao kineskog vratara Zenga Chenga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da će u drugom polufinalu u srijedu u Marrakechu igrati marokanski predstavnik Raja Casablanca i južnoamerički prvak Atletico Mineiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo