Mandžukić progovorio o patnji: 'Ne znam stvarno kako ću izdržati'

'Zamislite da u uzvratu prođemo, a ja dobijem žuti karton i onda moram preskočiti finale. Pojeo bih se živ. Ovako ću morati patiti u prvoj polufinalnoj utakmici na Allianz Areni.

18.4.2013.
11:02
VOYO logo

Hrvatski napadač Bayerna Mario Mandžukić bio je prema Kickeru među najbolje ocijenjenim igračima svog Bayerna u polufinalnom srazu DFB-Pokala protiv Wolfsburga.

U utakmici koju je Bayern dobio s visokih 6:1 i plasirao se u finale, u kojem će igrati protiv Stuttgarta, Mandžukić je zabio prvi gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svoju igru do 77. minute ocijenjen je s kvalitetnih 2.5 (ocjene se kreću u rasponu od najbolje jedinice do najlošije šestice), dok je njegova zamjena, Mario Gomez, koji je između 80. i 86. minute upisao hat-trick, proglašen igračem utakmice uz savršenu jedinicu.

Mandžu je prilikom postizanja gola protivnik pogodio u natkoljenicu te je morao kod liječnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate koliko me boljelo kad nisam mogao slaviti ni gol. Nakon Madlungovog udarca mišić me jako bolio, znatno je oteklo. Ujutro se oteklina spustila prema koljenu i malo sam se zabrinuo. Srećom, obavili smo snimanje koje je otklonilo bilo kakav problem. U pitanju je udarac i liječnik je odredio tri dana mirovanja, pa bicikl i uključivanje u trening. Idućeg vikenda vjerojatno neću igrati, nema smisla išta riskirati", izjavio je Mandžukić Sportskim novostima te prokomentirao činjenicu da će morati preskočiti prvi polufinalni dvoboj Lige prvaka protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije svako zlo za zlo. Zamislite da u uzvratu prođemo, a ja dobijem žuti karton i onda moram preskočiti finale. Pojeo bih se živ. Ovako ću morati patiti u prvoj polufinalnoj utakmici na Allianz Areni. Obzirom na atmosferu koja vlada na stadionu i velikog protivnika, ne znam stvarno kako ću izdržati tih 90 minuta", izjavio je Mandžo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo