'Znaš što, ma svaka čast Mandži, ali Modrić je Modrić'

Hrvatski nogometni Oscar podijelio je hrvatske nogometaše, ali i cijelu nogometnu javnost. Kipić je pao u ruke Luke Modrića, iako su mnogi mišljenja kako ga je zaslužio Mario Mandžukić.

15.6.2013.
13:52
VOYO logo

Hrvatski sindikat nogometaša na čelu s Dariom Šimićem i Mariom Jurićem po prvi je put ove godine odlučio dodijeliti nogometni Oscar i odmah kod mnogih podigao buru negodovanja.

Najviše glasova dobio je Luka Modrić iako je sezona Marija Mandžukića bila daleko uspješnija. Mandžo je u Bayernu sezonu završio s četiri trofeja u rukama, a točka na i bio je pogodak u finalu Lige prvaka koji je zaokružio jednu nevjerojatnu natjecateljsku godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim i sam da su Oscari podijelili javnost, ali nogometni sindikalci u ovom su slučaju bili samo tehnička podrška akciji. Glasove su davali prvoligaški igrači i reprezentativci", rekao je Mario Jurić i nadodao:

"Pitao sam jednog našeg reprezentativca što misli trebali li možda izbor biti organiziran na drugi način zbog svega što se dogodilo, a on mi je rekao: 'Znaš što, ma svaka čast Mandži, ali Modrić je Modrić'", prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo