ŠPANJOLCI SE NE MOGU PRESTATI DIVITI / 'Modrić ima posebnu magiju i traje gotovo cijelo desetljeće: On je vođa i glavni glumac Reala te kandidat za Zlatnu loptu!'

Image
Foto: Profimedia

Marca je ponovno s oduševljenjem pisala o našem Luki Modriću

21.1.2022.
18:32
Profimedia
VOYO logo

Luka Modrić i s 36 godina na leđima igra fantastičan nogomet, a svjesni su toga i u Španjolskoj.

Nakon što je briljirao u finalu španjolskog Superkupa te postigao prekrasan pogodak, hvalili su ga svi mediji, a sada je Marca ponovno posvetila tekst hrvatskom kapetanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KRALJ LUKA /

Ovo su svi čekali, Modrić po prvi put progovorio o budućnosti: 'Nadam se da ću tamo dočekati 38. rođendan'

Image
KRALJ LUKA /

Ovo su svi čekali, Modrić po prvi put progovorio o budućnosti: 'Nadam se da ću tamo dočekati 38. rođendan'

"Prošlo je devet godina, četiri mjeseca i 19 dana otkako je Luka Modrić stigao u Real. Bila je to godina u kojoj je Španjolska zaključila sjajan ciklus povijesnih trijumfa i potvrdila dominaciju malenih igrača. Majstora nižeg rasta poput Xavija, Inieste, Silve, Fabregasa, Cazorle…", započinje Marca.

'On je otac, a oni...'

Najčitaniji španjolski list potom nastavlja s usporedbom Luke i nekih novih, mladih talenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je otac. Gavi i Nico moraju još puno toga naučiti", naslov je s kojim počinju.

"Stigao je u eri malih velemajstora, njegova traje i desetljeće kasnije. Od tada je prošlo skoro deset godina, a Modrić i dalje udara svojim ritmom. Tihi mađioničar, koji je radio da bi se Ronaldo i Bale proslavili, umjesto da prihvati mjesto koje mu pripada u povijesti Reala. Na kraju se magija uvijek probije i Modrić ima ulogu koju zaslužuje, a to je kao vođa, glavni glumac i kandidat za još jednu Zlatnu loptu", oduševljeni su Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjećaju se i riječi Florentina Pereza koji je nakon spomenutog finala Superkupa komentirao kako Modrić može osvojiti još jednu Zlatnu loptu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te riječi zvučale su malo pompozno, ali analizirajući njegovu igru i ignorirajući njegove godine (36) u jednadžbi, moramo se pitati: Zašto ne? Teško da ćemo do kraja godine vidjeti ovako dominantnog veznjaka; Modrićevog kapaciteta, arsenala i važnosti."

'Ima posebnu magiju'

Ističu kako je jasno da dolazi vrijeme nekih 'novih klinaca' poput Barcinih Gavija i Nica, ali sadašnjost pripada - Luki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klinci iz Barce su sjajni, ali moraju popasti još puno trave da bi došli do Modrićevih visina. On je danas otac, a Gavi i Nico sinovi koji moraju puno toga naučiti. Vidjelo se to i u Superkupu. Doći će oni do velikih visina, ali ne danas ni sutra. Zato što Modrić nije jedan od onih koji se razmeće alibi dodavanjima prvom do sebe. Baš suprotno. On na utakmici odradi 20 impresivnih dodavanja koje ni ne primijetite. To je njegova magija, izvrsno pretvara u normalno i veličanstveno u rutinu", zaključili su.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo