MANDŽUKIĆU UPITNA NOGOMETNA BUDUĆNOST: / Hrvatski napadač doznao razarajuće vijesti. Pa gdje će na kraju igrati?

Image
Foto: Profimedia

Ljetos je Mandžukića trebao dovesti Manchester United, ali transfer je neslavno završio

4.12.2019.
8:20
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić u velikoj je igračkoj krizi. Već gotovo pola godine srebrni Vatreni ne igra, a kod novog trenera Maurizija Sarrija niti neće, dakle, mora u nadolazećem prijelaznom roku ostvariti transfer. Spekuliralo se proteklih tjedana i mjeseci o brojnim destinacijama na kojima bi Mandžukić mogao nastaviti karijeru.

Ljetos je Mandžukića trebao dovesti Manchester United, ali transfer je neslavno završio jer se klubovi nisu mogli dogovoriti oko odštete. Posljednji klub koji se dovodio u kontekst s Mandžukićem bila je dortmundska Borussija. Taj je scenarij izgledao idealno za Hrvata, a čak je i Lothar Matthaus nedavno komentirao kako bi Mandžukić bio idealan za crno-žute. Ipak, čini se kako je i taj transfer propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

April 10, 2019 - Amsterdam, Netherlands - Mario Mandzukic of Juventus during the UEFA Champions League Quarter Final match between Ajax Amsterdam and Juventus at Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands on April 10, 2019, Image: 425743651, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Andrew Surma / Zuma Press / Profimedia

Propadaju transferi

Naime, Sport Bild tvrdi kako hrvatski napadač zapravo ne želi nazad u Bundesligu u kojoj je već igrao za Wolfsburg i Bayern, a isto tako vele kako Borussija počinje lov na Erlinga Haalanda, hit-igrača RB Salzburga i najboljeg strijelca Lige prvaka ove sezone.

Dakle, Mandžukić vjerojatno neće u Borussiju, a pitanje je uopće gdje će nastaviti karijeru. O prelasku u United naglo se prestalo govoriti, a zanimljivo je i kako Crveni vragovi potražuju nešto mlađeg napadača koji ne bi bio privremeno rješenje te da se njih također dovodi u kontekst s mladim Haalandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U igri je navodno i Milan, ali oni pak žele dovesti Zlatana Ibrahimovića i možda će se okrenuti Mandžukiću ako propadne posao s legendarnim Šveđaninom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo