MANDŽUKIĆU PROPAO TRANSFER U MANCHESTER UNITED? / Juventus mu je svašta napravio, ali sada su stvarno pretjerali

Image
Foto: Profimedia, AFP

Spekuliralo se kako je Juventus bio spreman na polovicu te odštete, ali čini se kako ta opcija otpada

12.11.2019.
15:56
Profimedia, AFP
VOYO logo

Ako je vjerovati engleskim medijima, odnosno, The Sunu, čini se kako je transfer hrvatskog napadača Marija Mandžukića u Manchester United opet propao. Naime, prema tvrdnjama Engleza, Juventus je ponovo promijenio visinu odštete za Mandžukića i ona sada iznosti oko 12 milijuna eura.

Spekuliralo se kako je Juventus bio spreman na polovicu te odštete, ali čini se kako ta opcija otpada i Mandžukić ipak neće tako jeftino iz Torina. Manchester očajnički traži napadača, ali piše The Sun kako nisu baš toliko očajni da plaćaju punu odštetu za napadača u 34. godini života koji nije igrao utakmicu još od prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Juventus' forward Mario Mandzukic from Croatia (L) and Juventus' midfielder Claudio Marchisio take part in a training session on the eve of the UEFA Champions League football match Juventus Vs FC Barcelona on April 10, 2017 at the 'Juventus Training Center' in Vinovo, near Turin., Image: 328569767, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Nove komplikacije

Navode kako je čak Mandžukić bio spreman odreći se polovice svojih tjednih primanja, koje iznose malo više od 300 tisuća eura, samo kako bi ga Juve pustio u Englesku, ali onda su Talijani odlučili ponovo cijediti zadnji cent iz Manchestera, a ovima to, kao niti ljetos, baš i ne odgovara. Isto tako, Manchester se spominje u kontekstu dovođenja trenutno najtraženijeg mladog igrača u Europi, Norvežanina, Erlinga Haalanda iz Salzburga, pa stoga i ne čudi da odustaju od Hrvata.

Što se Mandžukića tiče on je u međuvremenu odbijao sve ponude, a posebice onu tešku deset milijuna eura iz Katara čekajući da se posao s Unitedom privede kraju... Ali, eto, ponovo komplikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo