MANDŽUKIĆ SVE BLIŽE ODLUCI KOJA ĆE RASTUŽITI TORINO: /

Bivši Vatreni na stolu ima ponudu jednog od najvećih klubova u Europi

Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Nekadašnji napadač hrvatske reprezentacije mogao bi uskoro promijeniti klub

3.7.2019.
19:10
AFP, Filippo MONTEFORTE
VOYO logo

Otkako je postalo jasno da MassimilianoAllegri od iduće sezone više neće biti trener Juventusa krenule su glasine da bi to mogao biti kraj i za MarijaMandžukića u Torinu. One su se još više pojačale u trenutku kad je MaurizioSarri imenovan novim trenerom talijanskog prvaka. Mandžukić se ne uklapa u njegove planove jer je ulogu devetke namijenio je CristianuRonaldu.

Odbio Kineze

U srijedu je stigla vijest kako je Juventus sve bliže odluci da pusti Mandžukića. Calciomerato javlja da menadžer bivšeg hrvatskog reprezentativca radi na tome kako bi osigurao Juventusu što bolju odštetu s obzirom na to da je napadač nedavno potpisao novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Allegri s Miralemom Pjuanićem (lijevo) i Marijom Mandžukićem (desno)

Mandžukić je već odbio nekoliko bogatih ponuda iz Kine smatrajući da još može puno toga pružiti u Europi. Talijani sada tvrde da je spreman saslušati ponudu Burussije Dortmund. Njemački velikan je navodno za pokazao najveći interes za Hrvatom.

To bi Mandžukiću ujedno bio povratak u Bundesligu nakon pet godina. Poslije Dinama igrao je od 2010. do 2012. za Wolfsburg, a kasnije još dvije u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo