'Mandžukić se često ne ponaša kao profesionalac'

"Hrvatski napadač Mario Mandžukić iskusio je ovih dana ringišpil uspona i padova.

14.6.2012.
17:12
VOYO logo

U komentaru lika i djela Marija Mandžukića, autor Daniel Mau naziva hrvatskog reprezentativca igračem s dva lica. Hvali njegovu igru na Europskom prvenstvu, snažnu volju i prijetnju koju donosi pred suparnička vrata, naziva ga prvom crtom obrane zbog pritiska koji radi na suparničke igrače.

Komentator dodaje kako je Mandžukić u Wolfsburgu stekao status junaka zbog svoga velikog doprinosa u borbi za ostanak u sezoni 2010/11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, Mandžukić često pokazuje i drugo lice. Katkad se čini da nekoliko minuta tijekom utakmice uopće nema volju za igrom. Kad ne prođe prvi pas veznjaka prema njemu, često se uvrijedi kao malo dijete. Čak se ni na treninzima ne ponaša uvijek kao profesionalac. Često se događa da na kraju treninga, kad mladi igrači već skupe lopte, dođe i napucava jednu po jednu prema golu. Također, govorom tijela nerijetko sugerira nevoljkost i drskost. Ne iznenađuje stoga da se ne slaže s trenerom Felixom Magathom, koji je poznat po tome da ne pristaje na kompromise s teškim karakterima", napisao je, među ostalim, komentator ZDF-a, podsjećajući da je klub, nakon propalih pregovora o produljenju ugovora, spreman pustiti 26-godišnjeg hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo