Vatreni na čelu s Mandžukićem rasturili u Njemačkoj

Hrvatski nogometni reprezentativci bili su vrlo dobri u posljednjem, 22. kolu njemačke Bundeslige, a tamošnji Kicker ih je zauzvrat nagradio dobrim ocjenama.

24.2.2014.
12:51
VOYO logo

Aktualni prvak i vodeći klub njemačke Bundeslige Bayern slavio je na gostovanju kod Hannovera s 4:0. Mandžukić je bio asistent kod trećeg pogotka i strijelac četvrtog, a za to ga je Kicker nagradio ocjenom 2 (1 najbolja, 6 najlošija). Hrvatski je napadač odigrao svih 90 minuta utakmice.

Drugi najbolje ocijenjeni Hrvat u posljednjem kolu Bundeslige bio je Milan Badelj, koji je za kontrolu veznog reda HSV-a, u uvjerljivoj 3:0 pobjedi nad Borussijom Dortmund, zaradio ocjenu 2.5. Badelj nije bio asistent ni strijelac, ali je puno HSV-ovih akcija prolazilo kroz njegove noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to trenerski debi iz snova Mirka Slomke na klupi davljenika iz Hamburga, za čiji sastav Ivo Iličević nije kandidirao.

Ivan Perišić i Ivica Olić bili su asistenti u pobjedi Wolfsburga nad Bayer Leverkusenom (3:1), no od svojih su kolega iz reprezentacije zaradili slabije ocjene. Perišić je za igru do 63. minute nagrađen četvorkom, dok je Olić za igru od 51. nagrađen trojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo