EUROPA ĆE DRHTATI PRED NJIMA / United gradi momčad iz snova, Sancha su već doveli, ali tu nije kraj. Pogledajte kao bi Vragovi mogli izgledati iduće sezone

Image

Engleski velikan lovi prvi naslov prvaka od 2013. godine

1.7.2021.
11:51
VOYO logo

Prelazak engleskog krilnog napadača Jadona Sancha (21) iz Borussije Dortmund u Manchester United trebao bi biti ostvaren u sljedeće dva tjedna, objavili su britanski mediji.

 Oni tvrde da je Sancho sve dogovorio sa Unitedom, uključujući i plaću, te da su se i klubovi sporazumjeli oko odštete. Manchester United već dvije godine pokušava dovesti Sancha, ali dosad to nisu uspijevali jer nisu htjeli platiti odštetu od 120 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 No, sada je Borussia popustila i Manchester United će platiti 85 milijuna eura odštete, a klub iz Dortmunda može se nadati i 15 milijuna eura u bonusima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

 Stižu branič i veznjak?

Sancho je u Borussiju došao u ljeto 2017. iz omladinskog pogona Manchester Cityja za osam milijuna eura. U četiri sezone zabio je 50 golova u svim natjecanjima, a samo u Bundesligi je ostvario 38 pogodaka i 49 asistencija. Ugovor s njemačkim klubom ističe mu u lipnju 2023.

U međuvremenu, sve su glasnija nagađanja da to neće biti posljednje veliko pojačanje Ole Gunnara Solskjera. Naime, norveški stručnjak navodno ima još dvije želje, a to su branič Real Madrida, Raphael Varane te francuski veznjak Eduardo Camavinga. United već ima dovoljno snažnu momčad, a ostvare li sve navedene transfere možda bi po prvi put od odlaska sir Alexa Fergusona mogli doći i do naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo